Hassaslk/krlganlk

CorpseBride

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
27
0
86
Ankara
Merhabala kızlar. benim problemim şu:
ben çok hassas biriyim ve kimi zaman çok kırılgan olabiliyorum. Örneğin, herşey çok güzel yolunda giderken ve mutluyken birisi çok rahat bir şekilde beni üzebilir. Cevap vermek istemediğim bir soruyu ısrarla sorarak beni ağlatabilir. Veya haksız duruma düşürülürsem önce gözlerim dolar, ve kendimi ağlayarak savunmaya başlarım.
Böyle olmak istemiyorum, benim için hiç değeri olmayan bir insanın bile beni böyle üzebilmesini istemiyorum çunku zarar gören yine ben oluyorum.
Bu konuda kendimi geliştirmek için bana faydalı olacak bir kitap, bir yöntem veya ipuçları önerebilirmisiniz? yani kendimi güçlü olduğuma ikna mı etmeliyim yoksa gerçekten de güçlenmem mi gerekiyor. güçlenmem gerekiyorsa nasıl olacak bu. psikologa gittim pek faydasını görmedim. Zor durumda kaldığımda gözlerimin dolmasını engelleyemiyorum.

Bu durumun aynısı bende de var ayrıca insanlara gerektiğinden fazla değer verdiğim için böyle olduğunu düşünüyorum gereksiz insanların hayatım hakkında konuşmalarına izin vermek benim hatam...

Geçen gün televizyonda duydum.
Eğer sinirli bir anda burnun sağ deliğini kapatıp bir süre sol tarafla nefes alınca bu kalp atışlarını yavaşlatıp sakinleşmemizi sağlarmış.
Eğer tam tersini yaparsak, bu da tam ters etki yapıyomuş, yani çok isteksiz, cansız bir zamanımızsa sol burun deliğini kapatıp bir süre sağ tarafla nefes alırsak bu kalp atışlarımızın hızlanmasına, daha da canlanmamızı sağlıyomuş.
Ben bir kere denedim, yine üstüme geliyolardı, ağlamamak için kendimi zor tutuyodum, elimle ağzımı kapatır gibi yaparak sağ burnumu kapattım :) faydasını gördüm diyebilirim :)

ah cnm sorma bende senin gibiyim o kadar hassas bir yapım var ki hemen hemen herseye uzulebilip kırılıyorum =(

arkadaslar bende cok hassasım krılganım hemen herseye uzulup aglayabılıyorum evlıyım eşim bazen kırıcı konusuyo ama kırıcı konusmadıgı zamanlar bıle bısıler cıkarıyorum nedense soylemı demek ıstedın boylemı demek ıstedın boylemı dusundun dıye ama onceden soyledıgı seyler bende cok etkı bıraktıgı ıcın hep oylemı dıye dusunuyorum bazen onu cok sevıyorum bazende sevmedıgımı hıssedıyorum sızce bu ne bırde burası kucuk bıyer pek dısarı cıkmıyorum karlı oldugu ıcın sızce bu ne? bana yardım edın

aynı dert bende de var ,ne kadar kendime hakim olmaya çalışsam da yıllardır düzeltemedim.

hassas oldum mu kırılmak saniye sürmüyor
yapı meselesi bu
kimi takmaz kimi kafasından çıkaramaz
bende yeni yeni atlatıyorum bu durumu
biraz gamsız olmakta fayda var aklinialirimsmile

kızlar bi tek bend eğilmişim böle ya.hereşye ağlıorm sevglmde bıktı artk elmde değil
.biraz kişilk özelliğideğitrmiorm ama sultan of konyanın dedği gibi takmıcaksn abi.ozamanda insan kırıcı oluyo bunuda dendm ama olmadı biliomsnz napcam artk çıldırcam sanırımmeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…