Yaşım 18 ve artık nemlendirici krem kullanmam gerektiğini düşünüyorum cildim ise kılcal damarlarım belirgin hassas çabuk kızarır ve karma-yağlı arası bi halde bi kaç sivilcem de var fiyatı uygun krem önerirseniz sevinirim :)
avene clean-ac ile la roche posay hydreane legere arasında kaldım bi de solante tele rubor +50 güneş koruyucu aynı zamanda cildi nemlendiriyormuş acaba bu güneş koruyucu mu alsam nemlendirme+koruma iyi gibi geliyor hemde kılcal damar çatlaması olan ciltler için özelmiş. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum
Ben avene creme peaux intolerantes kullaniyorum, benim cildim de yagli ve hassas. Sivilce yapmiyo ve guzel nemlendiriyo, tavsiye ederim 2. tupum bitmek uzere. O sectiklerinin alkolsuz olmalarina dikkat et, alkol hassas cildi yakar kurutur
Benim cildim de yağlı ve sivilce oluşumuna müsait bu yüzden la roche posay'in effaclar serisini kullanıyorum bu seriyi araştırmanı tavsiye ederim çünkü la roche posay'in tüm ürünleri hassas ciltler için. nemlendirici olarak effaclar matt ı öneririm.
Canım hiç o büyük markalara büyük paralar verme. Yeni bephanthol cilt bakım kremi olanını al eczaneden 10 lira bir şey. Çok az sürsen bile yetiyor. İlk bir kaç gün dozunu ayarlayamıyor insan sonradan cildine uygun miktarı tutturuyorsun. İnanılmaz çabuk emiliyor. Eski bephanten bana sivilce yapardı mesela bu tam tersi yumuşacık bebek gibi yapıyor cildini...
İlaç ve kremler cilt tipine göre iyi gelebilir veya gelmeyebilir. Her kremi ilacı yüzüne sürme. Ergenlik bitmedi henüz. Uzman dermatolog kontrolünde kullan temizleyici ve nemlendiricilerini.
şimdilik loreal skin perfection nemlendirici kullanıyorum yaklaşık 3 hafta oldu galiba kullanmaya başlayalı cildime kötü bi etkisi olmadı bu bitince tekrar bunu mu alsam yoksa yeni arayışlara mı girsem bilemedim. Bepantholü de kullanmıştım bi ara ama olan tüyleri güçlendiriyo diye okudum nette bu yüzden bitince bıraktım o kremi.
Canim benim de cildim ayni seninki gbi karma ve piril piril maalesef. ve bir suredir kullandigim bir krem; yves rocher nin sebo spesific ultra mat kremi gercekten hem yagli ciltler icin olup gerip kurutmayan hem de gerektigi kadar nemlendiren bir krem. bunu aldigimdan beri baska krem kullanmiyorum rahatlikla parlama sorunumu cozdu diyebilirim. Fiyati da 35 lira gibi bir seydi hatta arada indirimler oluyor belki yine vardir :* hatta ben makyaj bazi gibi sabahlari makyajin altina uygulayip cikiyorum cok da memnunum :*
Canim benim de cildim ayni seninki gbi karma ve piril piril maalesef. ve bir suredir kullandigim bir krem; yves rocher nin sebo spesific ultra mat kremi gercekten hem yagli ciltler icin olup gerip kurutmayan hem de gerektigi kadar nemlendiren bir krem. bunu aldigimdan beri baska krem kullanmiyorum rahatlikla parlama sorunumu cozdu diyebilirim. Fiyati da 35 lira gibi bir seydi hatta arada indirimler oluyor belki yine vardir :* hatta ben makyaj bazi gibi sabahlari makyajin altina uygulayip cikiyorum cok da memnunum :*
cnm bu nemlendirici makyaj altına olurmu ve genç ciltler için uygunmu benim cildim yaglı hassas la roche posay düşünüyordum ama bunuda merak ettim paraben içeriyormu bide?