canm benim de cildim çok hassas beyu yu tavsiye üzerine denemiştim ama memnun kalmadım maalesef
Çok teşekkürederim canım.Peki sürüldügünde nasıl duruyor bu fondoten? Doğal durmasını ve iyi kapatmasını çok istiyorum çünkü.:97:
Çok teşekkürler canımHemen şimdi araştırıyorum markaları googledan
cnm kıvamlı ve yoğun bir fondötendir mat ve bebeksi duruyor yani ben beğenmiştim pudrasıyla cok pürüzsüz oluyor sivilce izlerini lekeleri güzel kapatıyor bana tavsiye etti kadın ben bi gün makyajsız gitmiştim nemlendirdim yüzümü gittim kadın uyguladı cıktım ordan aksama kadar bebeksilikten bişey kaybetmedi ertesi gün gittm ve aldım..
Deneyerek al cnm bnm yaptığım gibi yap memnun kalmayabilirsin kalmayan arkadaşlar var bak parana yazık olmasın süvari kozmetikte 47 tl bişey purasıyla 70 80 tl gibi bişey tutar. Beklentini karşılarsa alırsın karşılamazsa önerilen diğer şeyleri denersn :)
Anladım canımSöyledigine göre tam istedigim gibi.Bakalım benim cildimde de böyle duracak mı..Önce çarşamba günü bir cildiyeye gideyim.Dermatologuma da sorucam bu soruyu cevabını burda paylaşacağım.
peki cnm umarım bekletilerini karşılayan bir şey bulursun parana yazık olmaz
ben amwayın fondotenini kullanıyordum gayette memnunum ama şimdi zoretanin kullandığım için makyaj pek yapmıyorum sadece göz makyajı :) benimde kaş üstünde ve ellerimde egzema var geçmedi gitti
yok canım o sivilce ilacı :)