- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.729
- 198
- Konu Sahibi florence_N
-
Kışın yanma olmuyor. Tam bölgem yağlıdır ama çok kuruyor. Kepek kepek oluyor.kışında aynı sorunu yaşıyormusunuz peki yanaklarda kızarma
Gideceğim doktora da ön bilgi almak istemiştim.Kozmetikle, buraya sormakla olmaz.
Doktora gidin.
Aynı sorun bende de var. Cildiyeye gittim hem de defalarca. Her biri farklı bir ürün yazdı. Kimi bioderma kimi başka bişey derken kullanmadığım ürün kalmadı. Kılcal damar sorunları ve rose denilen bir cilt rahatsızlığı. Cildi sıkıştıramazsınız, sauna hamam vb yerlere giremezsiniz. Herhangi bir basınç olduğu anda kızarmaya başlarsınız. Kışın soğukta kızarır, yazın sıcakta kızarır. Ilık suyla duş alabiliyorum. Spor yaparken bile eğilmemi gerektiren hareketlerde oldukça yavaş davranıyorum. Yani yere eğildiğimde bile oluşan basınçtan yüzüm kıpkırmızı olup çıkıyor. Benim kullandığım en iyi ürün Avene Antirougeus 'tu. Çok hafif bir ürün. Fiyatı da yine öyle çok pahalı değil. Birde termal su almıştım sprey ambaljda. Yüzüme her sabah-akşam kullanıyorum. Hem cildi rahatlatıyor hem de kızarıklığı engelliyor. Bir de tabi asla güneş koruyucu olmadan çıkmam. Yaz-kış farketmez. Güneş koruyucu olarak Missha Allaround serisini kullanıyorum. Bunların toplam maliyeti 150 lirayı geçmez. Bu arada Aven'i öneren yine bir dermatologtu. Diğer konularda da yazdım. Cildim bir enteresan benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?