- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
-
- Konu Sahibi minnakkelebekim
Gezi'ye hiç gitmemiş, o oluşumda yakınen hiç bulunmamış olduğu ne kadar belli. Sağcısından solcusuna, kapalısından açığına, Kürt'ünden Türk'üne, dindarından ateistine, zengininden fakirine herkes hiç ayrışmadan, kimlik sormadan, kimseyi dışlamadan "bir arada" direndi.
Yok Geziciler duvarlara makarnaya kömüre oy sattınız yazmışlar da kızların parayla kapandığını iddia etmişler de :) Geçin bunları ya çok eskidi ve sıktı hakikaten. Başka mağduriyetler bulun, yaratıcısınız bu konuda ne de olsa böyle klişelerle gelmeyin. Üzeri çıplak deri eldivenli 80 kişi üzerime işedi baya fantastikti mesela, yalanınız ve iftiranız ortaya çıkmasa. O yönde geliştirin kendinizi derim, bu sefer kanıt bırakmadan :)
Aferimm yazısı için gelsin birdoğru söz doğru kelimee..
Ben başörtülülere defolup gideceksiniz bu ülkeden diye nefretle bağıranları biliyorum. Kardeşçe olduğuna inandıramaz kimse.
Mesele sadece ağaç değildi. Asıl amaç ülkeyi kaosa sürüklemekti ama güçleri yetmedi. Çok şükür ki yetmedi.
bir de kabatas olauina deginseymis dadindan yinmzmis hani su deri pantolonlu isemeli fantazisi olan hatunun olayina
camide icki ictiler vardi bi de dimi?Heheh ben de dedim onu ama ses yok :) Hepsi görmüştü güya kadıncağızın üzerine işendiğini, depresyona girdiğini, mağdurların en mağduru olduğunu. İftira atmaktan yalan söylemekten de çekinmiyorlar, sorsan hepsi süper müslüman.
Yahu bırakın allah aşkına başörtülülere defolun gidin diye bağırmışlar Gezi'de, hee he. Elinizi vicdanınıza koyup doğruyu söyleyin hiç Gezi'ye geldiniz mi, bu sözleri kulağınızla duydunuz mu?
Gezi'de bir sürü başörtülü kadın vardı kimse de onlara defolun gidin falan demedi, ramazan ayında iftar yapıldı, teravih namazı kılındı hiçbir ateist, deist, ulusalcı, solcu ya da dindar arasında görüş ayrılığına dayalı bir problem çıkmadı. "Başörtülülere defolun dedileeer" diye iftira atıp düşmanlıktan beslenen, ezik ve mağdur edebiyatıyla arayı bozmaya çalışanlar olmasa halk gayet güzel anlaşıyor aslında.
bir de kabatas olayina deginseymis dadindan yinmezmis hani su deri pantolonlu isemeli fantazisi olan hatunun olayina
Heheh ben de dedim onu ama ses yok :) Hepsi görmüştü güya kadıncağızın üzerine işendiğini, depresyona girdiğini, mağdurların en mağduru olduğunu. İftira atmaktan yalan söylemekten de çekinmiyorlar, sorsan hepsi süper müslüman.
camide icki ictiler vardi bi de dimi?
eee hani biz marjinaldik
Aylarca goruntuleri gosterecek olan yalanci birileri vardi bir de
camide icki ictiler vardi bi de dimi?
eee hani biz marjinaldik
Aylarca goruntuleri gosterecek olan yalanci birileri vardi bir de
Ben basortuluyum kimseden hakaret vs yemedim. Elbette bunu yapan densizler vardir da bunun gezi ruhuyla alakasi ne ? Gezide hic bulunmayip boyle bir yorum da inanilmaz komik. Sahi neydi samimi olan isemeli icmeli fantaziler mi ?Bunları yaşamak için illaki gezi parkında olmaya gerek mi var? Biliyorsundur herhalde o ara 'gezi ruhu'nun her yerde olduğunu. Ve evet biz bu lafları duyduk. İster inanın ister inanmayın.
Gezi parkında ki o görüntüde sadece ambalajdan ibaret bana göre. Yapaydı, samimi değildi....
cevir kazi yanmasinHaşmet Babaoğlu'nun bu yazısını daha güzel destekleyemezdiniz bravo :))
"Din" kelimesi faşizm ile eşanlamlı kullanılıyor.
Bunları yaşamak için illaki gezi parkında olmaya gerek mi var? Biliyorsundur herhalde o ara 'gezi ruhu'nun her yerde olduğunu. Ve evet biz bu lafları duyduk. İster inanın ister inanmayın.
Gezi parkında ki o görüntüde sadece ambalajdan ibaret bana göre. Yapaydı, samimi değildi....
Haşmet Babaoğlu'nun bu yazısını daha güzel destekleyemezdiniz bravo :))
Ben gittim geziye vay ağaçmı kesiliyo dedim gittim..ben baş örtülü değilim..ama şahit oldum örtülü iki kız geldi..ortam hararetli gençlerden biri çıkıp ne işiniz var burda dedi kızlar destek için burdayız dediler ama genç ısrarla siz ortama casusluk için gelmişsinizdir tayyibin uşakları dedi baktık kızlar korombole gidecek uzaklaştırdık onlarıı. ve ben bu gezinin öyle 3 ..5 ağaç için olmadığınıda anladım olaylar başka yöne kaydı uyanıklar çok bu memlekette..ee sonra totosunu yırtan C.H.P gitti yalovada 180 ağaç kesti neymiş kamu yararınaana açıt yok bir iki sestan başka..şu türkiyede muhafazakar taraftanda yalan haber yapılıyorr.. muhafazakar olmayan tarafta yalan haber yapıyor.. biz biliyoz bunlarıı...yani kimin ne olduğunu şükürki biliyoz aratırın öyle inanmayın haberleresizde okuyun canım halla halla..
C.h.p nin geçmişe dönük dine karşı yaptırımlarını araştırırsan anlarsın güzelim .tabikide kimse kimseye inançsız diyemezbizde sol bitik bu doğru ama hala başörtü diye tutturmanında alemi yok.
Gezi tamamen masumiyetten ağaçtan çıktı olay .İçine girmediler anlamaya çalışmadılar.
Güzel bir politik malzeme yapıp herşey olduğu gibi bu olaya da darbe dediler.
bu cümleyi sormak isterim CHP denince neden ateist ve dinsiz yakıştırması yapılıyor ? İçkici ayyaş çapulcu vs deniyor.Bu hakkı kim veriyor.İnanç tuttuğun partiye göre mi belirleniyor.