Dikkat et yumurta alerjik bir besin çok arka arkaya fazla tüketiyorsunHerkese merhaba 26 yaşında 162 boyunda 75 kiloyum. Mayıs ayında diyetle 70 e kadar düştüm sonra bırakınca 72 73 arasıydım 15 gün önce de izmire tatile gidince 75 kiloyu gördüm.
Diyete 78 ile başlamıştım ve sporda yapıyordum. Başladığım noktaya geri dönmek üzereyim bütün fotograflarda aşırı şiş çıkmışım sanki doğum yapmışımda şişmişim gibi. Yüzüm şekli kare olduğu için iyice yayvanlaştı.
Bugun yumurta diyetine girmeye karar verdim en azından 70 kilo olana kadar devam edeceğim. Diyetim tek öğün ve sadece 3 haşlanmış yumurta var. Üzerine pul biber döküp yedim. 2 Fincan da siyah çay içtim. Yeşil çayı sıcak içemiyorum midemi bulandırıyor. O yüzden Yeşil çay , 1 adet soda, 1 adet limon suyu, 1 bardak suyu büyük bir sürahide karıştırıp soğuk şekilde içmeye karar verdim.
Diyeti 10 gün yapmayı düşünüyorum. Her gün tartılıp fotoğrafını burda paylaşıcam. Tartı fotoğrafları yarından itibaren eklenecek.
Takviye olarak Demir ilacı kullanıyorum , demir eksikliği yüzünden. İnşAllah bu 5 kiloyu bir an önce veririm.
1. Gün 3 haşlanmış yumurta, 2 fincan şekersiz çay 1 fincan sütsüz granül kahve ️
Evet inşAllah alerjik reaksiyon göstermez vücudum. 5 kilo verip daha sonra Dukan diyetiyle devam etmek istiyorum. Dukan da ağır bir diyet ama yumurta diyetinden sonra büyük bir nimet olacak benim için.Dikkat et yumurta alerjik bir besin çok arka arkaya fazla tüketiyorsun
Okuyunca aklıma doktorun;acıktıgında sayet yumurta istiyorsan gerçek açsındır dedigi geldiBeynimi öyle kodlamışım ki sadece yumurta yemek istedi canım.
Evet gerçekten tek tip beslenince insanın aklına sadece yediği besin geliyor :) Şu 5 kiloyu bir atabilsem ben de sabahları 2 yumurta akşamları da protein- sebze ağırlıklı yemek yemeye başlayacağım.Okuyunca aklıma doktorun;acıktıgında sayet yumurta istiyorsan gerçek açsındır dedigi geldi
Uzun suredir öğlen 2 haslanmıs yumurta ve 17 civarı tek ögün ızgara tavuk ya köfte ile besleniyorum.Kilo olarak bakmadım hic ama fizik olarak istedigim fizikte ve yapıdayım.
Konuyu takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?