Bebek İkinci El Hasır sepet

fiyat nedir. birde ayrılıyormu bitişikmi sebetle ayaklar. sallanıyormu birde bunu sorayım:)

Ayağı yok, isteyen marangozdan yaptırabilir yada yeni doğum yaptıklarında kullanacakları için yataklarının yanına sepeti koyabilirler. Ben kullanırken kendim metalden ayak yaptırdım, o şekilde kullandım, sallanıp sallanmaması isteğe bağlı benim yaptırmış olduğum ayak resimdekinin metal şeklinde olanı sabitti, Marangozdan ahşap sallanır biçimdede yaptırılabiliniyor. Benim metal ayak yaptırmamda amaç başkaydı, üstelik süslendiğinde ayak kısmı görünmüyor altına istenen yükseklikte herhangi bir şeyde konabilir. Fiyat 40 TL

peki canım senin demir ayaklığınlamı satılık onu anlamadım. yoksa sadece sepetmi. eğer senin ayaklıkla satılık ise boyu kaç oluyor.yüksekmi yani.

peki canım senin demir ayaklığınlamı satılık onu anlamadım. yoksa sadece sepetmi. eğer senin ayaklıkla satılık ise boyu kaç oluyor.yüksekmi yani.

hayır canım benim ayağıyla satılık değil, ben boyuma göre yaptıdım deneyerek içinden rahatlıkla bebeğimi alabileceğim boyda yaklaşık 1,10 mt yada 1,20 arası yanlış hatırlamıyosam, tam ideal benim boy olarak, özellikle ayağı deneyerek yaptırdım bebek görmeye gelen çoluk çocuk içine müdahale edemesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…