Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sanırım sen bizimle aynı ilacı kullanıyorsun.yani euthyrox değilmi.fakat bu ilaç 50 mg ve sen kırarak yarısını yutuyorsun.canım bende bu ilacı kullanıyorum.yani bu ilacın 25 mg olanı çıkmış kırmakla falan uğraşmıyorsun.bence doktoruna söyle ve sana onu yazsın.
kadın doğum doktorumumu soruyorsun canım.avcılar gözlem polikliniğinde özel muaynesi var.bir tane kadın doğum doktoru var zaten orda.ama çok ilgileniyor.kahve gözlüm sen hangi dr a gidiyosun?
kadın doğum doktorumumu soruyorsun canım.avcılar gözlem polikliniğinde özel muaynesi var.bir tane kadın doğum doktoru var zaten orda.ama çok ilgileniyor.
nix canım sen nerde oturuyorsun?
nix canım ben bakırköy devlet hastanesine gidiyorum.endokrinoloji bölümüne.sarıyerde .........
hasımatoyla ılgılı hangi dr a gıdıyosun?
bu hastalığın bendeki belirtileri;
yorgunluk
terleme
üşüme
sinirlilik
saç dökülmesi
aşırı uyku hali
öncelikle geçmiş olsun.bunu öğrenmek için endokrinoloji bölümüne gidiyorsun.şikayetlerini söylüyorsun doktora oda senden kan alıp tahlil yapıyor.yani tsh'ını ölçüyor.inşallah sonuç temiz çıkar.fakat imal etme bir an önce git doktora.endokrinoloji dahiliyeye giriyor.yani dahiliyenin bir kolu.gelişmelerden haber verirsin.mutlu kal.öncelikle geçmiş olsun arkdaşım bu hastalığı hiç duymamıştım:1shok: ii oldu bızlerle paylaştıgın için ama bu yazdıgın belırtıler bendede var bendedemı bu hastalık var bu konuda pek bı bılgım yok oyuzden ılk olarak nereye basvurmalıyım dokotra gıttıgmde ne demelıyım test felanmı yaptırıyosun ılk olarak bana yardımcı olursan sevınırm canım tekrara gecmış olsn sevgıler..a.s.
aynen bende patlamaya hazır bomba gibiyim.buda ne hastalıkmış böyle anlamadım gittim.benim en çok tedirgin olduğum şey kel kalmaktan korkuyorum.çünkü saçlarım çok dökülüyor.Herkese geçmiş olsun.Bende 2 yıldır haşimatoluyum.Devamlı Eutrox kullanıyorum.Her sabah 7 de aç içip,yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum.En büyük sıkıntım kilo ve erken menapoz .Dr.um mesleği bırakınca başka dr. başladım,bana acele etme yavaş yavaş vereceksin kiloları dedi.Yeni hastası olduğum için şimdilık 3 haftada bir tahlillerim yapılıp,ona göre ilaç dozajımı ayarlıyor.Kadın doğum dr. trioit hormonlarım düzene girmedikçe adet görmemin mümkün olmadığını söyledi.İllaki de gelsin diye beklemiyorum ama her ikisinin verdiği sıkıntı insanın yaşam kalitesini bozuyor.Patlamaya hazır bomba gibi ortalıkta gezip duruyorum.
tsh'ın 42.02 mi bayağı yüksekmiş.benim tsh'ım 6.22 ama yinede çok rahatsız oluyorum.yani sen nasıl dayanıyorsun.bende eutrox kullanıyorum.fakat ilaca başlıyalı nefesimde sıkışmalar oluyor.seninde öyle oluyormu?bende haşimato hastasıyım ayrıca nodüllerim var antikorlar bayağı yüksek devlet hastanesinde doktor ilaca gerek yok dedi bu arada ben 4 kilo aldım geçen hafta özel doktora gittim tsh ölçüldü 42.02 uçmuş gidiyo eutrox verdi 1 hafta 25 sonraları 50 lik içeceğim ayrıca bebek düşündüğümü söledim bu durumda çok zor dedi bakalım hayırlısı
acaba bu ilacı kullanıpta kilo veren oldumu
ben ilaca başlıyalı 15 gün oluyor.fakat sanırım bu ilaçlar kilo aldırıyormuş.öyle duydumda ben.yinede kesin bir bilgim yok.kesin bilgisi olan arkadaşlar yazsın.bende haşimato hastasıyım ayrıca nodüllerim var antikorlar bayağı yüksek devlet hastanesinde doktor ilaca gerek yok dedi bu arada ben 4 kilo aldım geçen hafta özel doktora gittim tsh ölçüldü 42.02 uçmuş gidiyo eutrox verdi 1 hafta 25 sonraları 50 lik içeceğim ayrıca bebek düşündüğümü söledim bu durumda çok zor dedi bakalım hayırlısı
saçların ne durumda canım.çok dökülüyorlar mı?bende haşimato hastasıyım ayrıca nodüllerim var antikorlar bayağı yüksek devlet hastanesinde doktor ilaca gerek yok dedi bu arada ben 4 kilo aldım geçen hafta özel doktora gittim tsh ölçüldü 42.02 uçmuş gidiyo eutrox verdi 1 hafta 25 sonraları 50 lik içeceğim ayrıca bebek düşündüğümü söledim bu durumda çok zor dedi bakalım hayırlısı
ben ilaca başlıyalı 15 gün oluyor.fakat sanırım bu ilaçlar kilo aldırıyormuş.öyle duydumda ben.yinede kesin bir bilgim yok.kesin bilgisi olan arkadaşlar yazsın.
öncelikle geçmiş olsun.bunu öğrenmek için endokrinoloji bölümüne gidiyorsun.şikayetlerini söylüyorsun doktora oda senden kan alıp tahlil yapıyor.yani tsh'ını ölçüyor.inşallah sonuç temiz çıkar.fakat imal etme bir an önce git doktora.endokrinoloji dahiliyeye giriyor.yani dahiliyenin bir kolu.gelişmelerden haber verirsin.mutlu kal.
canım endokrinoloji bölümüne gidip tsh'ını ölçtürsün ablan.dahiliyenin bir kolu endokrinoloji bölümü.öncelikle geçmiş olsun.anlattığınız belirtiler tıpatıp ablamda var.teşhis için hangi tahlil yapılmalı