AMİN AMİN.. sorunsuz gecse inşALLAH hamilelğimiz..
ben antikor ve TASH ölçümümü yeni yaptırdım canım.gecen hafta.. TSH 1.7 olmuş ama daha 6-7 haftaık hamileyim.. 1.5 geçmemeli şimdilik demişti dr.. hafta içi bi gidicem bakalım....NTİKOR DA ARTMIŞ 250 LAERİ BULMUŞ( endokronoloğa gidiyorum ben, gidip gelince yazarım 1.7 TSH normal mi değil mi emi..
slm arkadaşlar bende hamıle kaldıgımı yenı öğrendim ve haşimato hastalıgı var bendede ts3 ts4 tsh normal triglobin de normal fakat anti tpo 25 cıktı en fazla 9 olması gerekiyormuş yarın dr yanına gidicem yüksek cıkarsa hemen ilaca başlayacagız demişti benim durumumda olan varmı acaba cok korkuyorum düşük sebebi olabılıyormuş umarım gec kalmamışışmdır 5+5 haftalık gebeyın
gözün aydın.inşallah bişey olmaz..haşimato hastalığın ne zamandır var? ilaç içmiyormuydun zaten?benimde günde 75 mg.la düzene girdi,ama anti tpo 400lerdeydi,en son 200lerde çıktı..ama benim baktırdığım laboratuarda referans aralığı 0-50 arası..ben gebe kalamıyordum,endometrozis ve haşimato çıktı.ameliyat oldum ve troid ilacı içmeye başladım ve gebe kaldım,ama kalp atımı olmadı ve kürtaj oldum..şimdi tüpbebek için yazı bekliyorum..haşimato olup doğum yapan çok..bence endişelenme.rutin hormonların normalse herşey yolundadır..
benımde 2 .gebelik haşimatoyu yenı öğrendim bugün dr gittim ilaç verecekti fakat kese gelişmemiş oldugu gibi duruyor birkaç hastaneye daha görünücem olmazsa sonlandırıcam gebeliği ve ialç kullanmaya başlıycam haşimato için bilseydin bu hastlaıgın oldugunu önlemimi önceden alırdım
Haşimatolu arkadaşlar selam, eskiler pek uğramıyor sanırım, bende de hem haşimato hem de mthfr heterezigot vardı, şükür Allaha kızlarım 2,5 aylık oldular, ben 1,5 senedir brezilya fıstığı yiyorum ve antikorlarımı referans aralığına çekti, ciddi etkisi olduğuna inanıyorum, onun haricinde bu hastalığın bşir ilacı falan yok zaten, mümkün olduğunca moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor.
gulemcim kendiliğinden oldu, tam da tedaviye başlayacağiım aymthfr bir kan pıhtılaşma faktörü, brezilya fıstığını yurt dışından getirttim canım.
hemde ikizmi? ne güzel,Allah bağışlasın canım..bende haziranda tüp bebeğe başlıyorum..brezilya fıstığını getirtemem heralde,çok yemek lazım falan yazmışlar hep nette...
bende 1 kere aşılama yaptırdım,tutmadı 1 ay dinlenip 2.yapılacaktı..adet olunda 4.günü hastaneye gittim ve gebe olduğum ortaya çıktı,doktorum şüphelenmese aşılama ilaçlarına başlayacaktık..ama 4 gün yoğun adet görmüştüm,düşük yapıyorum sandılar,hormon 9000 lere kadar yükseldi ama kanamamı tam olarak kesemediler..ve kalp atımı yok dendi aldırlar..hayırılsı.......
gulemcim çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonra sağlıkla hamile kalırsın canım, benim de 2 düşüğüm oldu, brezilya fıstığından günde 2 tane yemen gerekiyor, kesinlikle daha fazla değil.
Canım ben yut dışından arkadaşlar vasıtasıyla getirttim, fıstığın içindeki selenyum antikorları düşürüyor, ümitsiz olma lütfen, Allahtan herzaman iste yeterki, sen vazgeçmediğin sürece birgün verecektir inan.
Haşimatolu arkadaşlar selam, eskiler pek uğramıyor sanırım, bende de hem haşimato hem de mthfr heterezigot vardı, şükür Allaha kızlarım 2,5 aylık oldular, ben 1,5 senedir brezilya fıstığı yiyorum ve antikorlarımı referans aralığına çekti, ciddi etkisi olduğuna inanıyorum, onun haricinde bu hastalığın bşir ilacı falan yok zaten, mümkün olduğunca moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor.
Arkadaşlar bu Brezilya fıstığının resmini eklemeniz mümkün mü? Burada bilen yok. Yurt dışından getirtelim diye sorduğumuzda da ne olduğunu bilemiyorlar. Kaju mu diye soruyorlar. Bir görsek de yanlış bişey almasak.
ben bunu brazilya kestanesi olarakta görmüştüm yurtdışında,aldığım pakette de öyle yazıyordu
ama kesinlikle fazla yememk lazım,se zehirlenmesi yapar...
niternette fıstıkta kestane olarakta aratırsanız aynı şey çıkıyor
ben bugün dr a gittim,2aydır 150mg lık bi ilaç kullanıyordum,2ay önce değerim 6.85ti
bugün 0.05 olmuuuuşş125mg lık verdi bu kez...
acil şifalar inş bütün haşimatolulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?