Ben bu tür tedavi şekillerine inanmıyorum. Siz bilirsiniz yine de.
nayhan arkadaşımız biz umutsuzlar için güzel bir örnek, yüksek antikorlarla kızına kavuşmuş, darısı bizlere olsun.
bizler gibi haşimato rahatsızlığı olnların stresten uzak durması kadar yediğimiz ve içtiğimiz besinlerinde bu hastalık üzerinde etkisi vardır...yediğimiz besinler kadar içtiklerimizde çok önemli mesala içtiğimiz suyun içerisindeki iyot miktarı olup olmadığı bu konuda araştırma yaparak suyunuzu güvenle içiyor musunuz? hazır su olarak ne kullanıyorsunuz? kendim adıma bunu çok önemsemiyordum ama su hayatımzın bir parçası ve vazgeçilmesi...damacana su aldğımız için bazı büyük kiloluk suların üzerinde bilgi yazmıyor...bende bunu satan sucuya sordum onunda bilgisi yok ama araştıracağını söyledi..iyot miktarı var mı yok mu diye...her bölgede su markalarıda farklılık olabiliyor..sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ..hangi suyu kullanıyorsunuz?...
sanada geçmiş olsun canım. sleenyumun tedavisini bende düşünüyorum artık açıkçası, deneyim bi belki bende işe yararben 1,5- 2 yıldır ACE plus selenyum günde 1 tane ve imunex günde 2 tane kullanıyorum ve imunex sayesinde grip nezle hepsini unuttum ... ama antikorlarım üzerinde etkili olmadılar...
sanada geçmiş olsun canım. sleenyumun tedavisini bende düşünüyorum artık açıkçası, deneyim bi belki bende işe yarar
bizler gibi haşimato rahatsızlığı olnların stresten uzak durması kadar yediğimiz ve içtiğimiz besinlerinde bu hastalık üzerinde etkisi vardır...yediğimiz besinler kadar içtiklerimizde çok önemli mesala içtiğimiz suyun içerisindeki iyot miktarı olup olmadığı bu konuda araştırma yaparak suyunuzu güvenle içiyor musunuz? hazır su olarak ne kullanıyorsunuz? kendim adıma bunu çok önemsemiyordum ama su hayatımzın bir parçası ve vazgeçilmesi...damacana su aldğımız için bazı büyük kiloluk suların üzerinde bilgi yazmıyor...bende bunu satan sucuya sordum onunda bilgisi yok ama araştıracağını söyledi..iyot miktarı var mı yok mu diye...her bölgede su markalarıda farklılık olabiliyor..sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ..hangi suyu kullanıyorsunuz?...
arkadaşlar bu gidişle hep baraber prof olacağız.. ben öğretmenim zaten dr lar sevmiyo öğretmenleri ( Malum herşeyi araştırıp öğreniyoz ve bazen bilmişlik yapıyoz ) kaydirigubbakcemile3 Drların düşünüp sölemedikleri şeylere bile dikkat ediyoz ama antikorlar düşmüyo ve anne olmak için bazen yıllarca uğraşılıyoo ( inşallah hepimiz en kısa zamanda alırız bebklerimizi kucaklarımıza)
Paylaşımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için tşkr arkadaşlar....
arkadaşım önce kanda selenyum miktarını ölçtür istersen. Umarım sende işe yarar canım...ben yarından itibaren dereotu olayına başlayacağım...her duyduğumuzu yapmaya başladık mutlaka biri işe yarayacak kaydirigubbakcemile3
kızlar, antikorlardan bahsedip duruyoruz ama benim bi sorum olcak, sizin anti tpo kaçlarda geziyo???
ve tahlillerde çok değişim gösteriyomu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?