anlamadımki canım=( haftaya doktora gidicem istersen sorabilirim
sorarım canım senın için, hiçbi fikrim yokhem depresyon ilacı hem de troid ilacı kullanımın bir sakıncası var mı demek istemiştim..yani alıntıdaki yazını okuyunca kafam karıştı da...
evet ben şuanda içiyorum akşamları alıyorum demiri..ilaç manyağı oldum yahe doğru bu durumu biliyodum...
.demir ilaçları tiroit ilacının emiliminide azaltıyo o yüzden demir ilacını öğleden sonra içiyodum ben...
hem depresyon ilacı hem de troid ilacı kullanımın bir sakıncası var mı demek istemiştim..yani alıntıdaki yazını okuyunca kafam karıştı da...
nayhan hoşgeldin
uzun zamandır siteye uğramıyorsun heralde o tatlı bücürün seni oyalıyor..maşallah büyümüş..Allah esrgesin...bizede nasip olur inş.
nayhan sen hamileyken antikorların değeri kaçtı.. ya da antikorlar düşmesi için bir tedavi uyguladın mı ? bu konuda çok muzdarip arkadaşımız var..nedir bu antikorlardan çektiğimiz...ara sıra bu topiğe de uğrarsan sevinirz... güzel kzını öpüyorum
kadinlarkulubu.com/kadin-faktoru-kadin-infertilitesi/268370-hashimoto-hiotiroidi-gebe-kalamama
arkadaşlar nette araştırma yaparken şöyle bişey buldum
doktor bey eşim 42 yaşında 5 yıldır haşimato trodi olduğuna dair tesbit yapıldı paü tıpta ve levetron kullanıyor. 92 kg. sizce neler tavsiye edersiniz. ayrıca ben 2 yıl önce sinizütten ameliyat oldum ancak başım 1 dk dahi ıslak kalsa müthiş ağrı çekiyorum tavsiyeleriniz selamlar
metin murat arslan, 2008-06-18
---Merhaba. Geçmiş olsun. Hashimoto tiroidit seti öneririm. Altı ayda kalıcı tedavi sağlayabilir. Safran, kereviz tohumu gibi bitkilerle karısımlar yapıyoruz. Tedavi olan hastalarımızdan örnekleri Adana daki merkezimizde görebilirsiniz. Size de sinüzit için Tansalp Çingevenli tavsiye ederim
cevaplayan doktor bildiğimiz tıp mezunu doktor ama aynı zamanda herbalistmiş.valla ne bileyim yaa şu kereviz tohumu,safran vs onları bi araştırayım bakalım neler bulucam.link vermek yasak sanırım,doktorun adı ömer coşkun
Ben bu tür tedavi şekillerine inanmıyorum. Siz bilirsiniz yine de.
nayhan arkadaşımız biz umutsuzlar için güzel bir örnek, yüksek antikorlarla kızına kavuşmuş, darısı bizlere olsun.
arkadaşlar nette araştırma yaparken şöyle bişey buldum
doktor bey eşim 42 yaşında 5 yıldır haşimato trodi olduğuna dair tesbit yapıldı paü tıpta ve levetron kullanıyor. 92 kg. sizce neler tavsiye edersiniz. ayrıca ben 2 yıl önce sinizütten ameliyat oldum ancak başım 1 dk dahi ıslak kalsa müthiş ağrı çekiyorum tavsiyeleriniz selamlar
metin murat arslan, 2008-06-18
---Merhaba. Geçmiş olsun. Hashimoto tiroidit seti öneririm. Altı ayda kalıcı tedavi sağlayabilir. Safran, kereviz tohumu gibi bitkilerle karısımlar yapıyoruz. Tedavi olan hastalarımızdan örnekleri Adana daki merkezimizde görebilirsiniz. Size de sinüzit için Tansalp Çingevenli tavsiye ederim
cevaplayan doktor bildiğimiz tıp mezunu doktor ama aynı zamanda herbalistmiş.valla ne bileyim yaa şu kereviz tohumu,safran vs onları bi araştırayım bakalım neler bulucam.link vermek yasak sanırım,doktorun adı ömer coşkun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?