ben ilk dr a gittiğimde kan tahlili,usg,sintigrafi ve biyopsi aynı günde yapıldı...dr. usg de 4 tane nodül gördüğünü söyledi......biyopsi yapılırken boynuma bi ilaç sürdüler..sonra benımkının 2 si sağ 2 si soldaymış...patolog 2 tarftamda parça aldı ama çektiğim acıyı bi ben bilirim ..benim canım çok yandı korkutmak gibi olmasın ama...biyopsi temiz cıktı...ve dr haşimato olduğumu sonradan söyledi...ben ilacı 1 yıl kullandım başka bi dr a gittim..oda beni usg ye aldı nodullerın durumunu sordum sende nodul filan yok bunlara yalancı nodul dedı birden fazla içi iltihap dolu 1 cm den küçük nodüller bunların kanser olma gibi bi riski yok ama yinede 6 ayda 1 kere usg ile büyüyüp büyümediğine bakalım dedi...ben şok içinde
biyopsi yapan dr a bildiğim tüm küfürleri ettim...neyse o günden beri 6 ayda 1 usg ye giriyorum usg yi ceken radyoloji dr u bile bunlar yalancı nodul dedi...zararı yok sadece kontrol altında tutulmalı dedi..
begonya sen yinede için rahat etsin biyopsiyi yaptır...
ben de ilk gittiğim dr.cerrah bana 6 tane nodül var demişti.üzüntümden daha çok hasta olmuştum.ayrıca ilaç dozunu ayarlayammaıştı.kalp çarpıntısından gidiyordum...sonra endokrin uzanına gittim bana nodül falan yok diyince şok oldum...dr. bana tahlil istedi ama haşimato demedi levetiron ialacı kullandım..bnm araştırmalarım sonucunda haşimato olduğumu anladım dr. sorduğumda evet haşimato dedi..yani ben sormasam hastalığımın ne olduğunu bile bilmeyecektim...bir daha da cerraha gitmem bu konuda aklı fikri ameliyat yapmak...para alacak ya..herşey bu kadar ucuzlaştı işte...doktorlara bile güven kalmadı...paran varsa özele git der gibi sanki...yazık!