• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasimetiolu bayanlar buyursun

Tatlibiberim87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
334
394
33
37
Selam un aleykum .
Kısaca kendimden bahsedeyim.
Ben 31 yaşında üç çocuk annesi 85 kilo bir ev hanimiyim. Basliktada yazdığım gibi hosimetio rahatsizligim var . Oyuzden büyük hedefler koymuyorum kendime . Nisanın 10 una kadar ha gayret deyip yarin sabah bu yola bir daha koyulcam. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Katılmak isteyen arkadaşlar sizleride beklerim

Gluteni keserek hashimoto lu hastalar zayiflayabiliyor instagram saglikliyasiyoruz yeni bu konudan bahsetti
Karatayla zayiflayabilirsin bence

Teşekkür ederim canim. Karatayi çok araştırdım gerçekten çok guzel ama ben onu yapamam. Belki ilerde olur ama şimdi yapamam. Gliteni en cuz-miktara kadar kesmek hedefim insaallah. Bundan öncede deneyimlerim oldu o yuzden bidaha olumsuzluk yaşayıp kendime güvenim azalmamasi için bu sefer tavizsiz yurucem insaallah

Bugün kahvaltıdan önce bir bardak limonlu su bir bardak beşi biyerde içtim. Kahvaltim : bir yumurta az az tere maydanoz kıvırcık ve birazda peynir . Ara : bir havuç ve 7 tane hurma . Öğle : bir kepçe yoğurtlu corba . Akşam : balık salata . Ekmek hiç yok çok şükür .

Hayırlı akşamlar .
Bugün sabah limonlu suyum ve beşi biyerdemi içtim.
Kahvaltı : cokelekle iki yumurtayı illet yaptım oglusumla yedik . Ve yeşillik yedim.
Ogle: sütlü kahve ve yedi hurma .
Akşam : lirada yemegi ve yoğurtlu corba yedim . Iki lokma ekmek . Bir portakal yedim .
Iki lt su içmeye çalışıyorum lakin fazla inceliyorum. Spor ada daha baslayamadim malesef

Günü aslında guzel kapatmistim ama az önce minicik bir kaçamak yaptım . Bitane probis yedim bide şekersiz sütlü kahve .
Yarın illaki yürümek lazım . Cezamı çekmem gerek

Evet merhaba lar.
Sabah limonlu suyumu ve beşi biyerde bitki cayimi içtim .
Kahvalti: bir buçuk yumurta haslamasi. Peynir . Maydonoz marul dereotu yedim .
Öğle yoğurtlu madımak ve bir elma yedim .
Su içmeye çalışıyorum beceremesemde.
45 dk yürüyüşümü de yaptım çok şükür :halay::KK73:

Akşama ne yerim bilmiyorum .
Yemeklerim sebze olduğu zaman miktarına pek dikkat etmiyorum ama dogru mu yapıyorum bilemedim.

Back