HAŞİMATO VE TÜP BEBEK

Merhaba kullandığınız ilaçlar neler yazar mısınız ayrıca gebe kalmadan da kullandınız mi

Merhaba kullandığınız ilaçlar neler yazar mısınız ayrıca gebe kalmadan da kullandınız mi
Merhaba, ben transferden 3 gun once ogrendigim icin o zaman baslayabildim, folik asit olarak folic iod 12 , tiroid icin de levotiron 50 mg kullaniyorum birer adet. Ama dozum degisecek herhalde. pozitif sonuc ve kalp atimiyla tekrar gelin dedi, cuma günü gorecegim

Anladım benimde tsh 4lerde hafif seyrediyor ilk defa bu ay ts3 de yüksek çıktı gebelik istiyorum pazartesi doktora sonuclarimi göstereceğim daha önce levotrin 25 mg yarim içinde düzelmiş ve klomenle birlikte kızım olmuştu şimdi bir süredir ikinciyi deniyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin ins cuma olumlu sonuçlar alırsınız

Merhaba transfer öncesi kullandıgınız ilaçlar etkiledi mi peki tiroidleri yoksa sorun olmadı mı?

Merhaba transfer öncesi kullandıgınız ilaçlar etkiledi mi peki tiroidleri yoksa sorun olmadı mı?
11 Kasım'da opu, 16 Kasım'da transfer yapıldı. Bu ikisi arasında TSH baktırmadim. Doktorlar 4 e ilaçlar sebebiyle çıkmıştır, diger tüm değerler iyi taze transfer yapalım dediler... Pazartesi günü tsh baktiracagim. 3 hafta oldu euthrox u yükseltilmiş kullanıyorum. Umarim bi yükselme olmamistir bu sürede.

İnşallah olmamıştır ve bebeğiniz sizinle birliktedir tutunmuştur sağlıkla kucagınıza alırsınız

Merhaba benimde tsh donmuş embriyo transferi sırasında ilaçlarla arttı. 4.41 olmuş 2 olan değer. Sizin sonuç ne oldu acaba. Eıytrox 50den 100e cıkardı ve 5 gun sonra transferim var. Üzülüyorum tutmaz diye

Merhaba bende de hipotroidi var benimde tüp bebek transfer oncesi 2 kez bakılıyor değerlere tsh t3 t4 olmak üzere bende ilacımı bekarlıktan beri kullanırım kuzenimde genel carrah onada danışırım hep değerlerimi ve ilacın dozunu bende intralipit serumu alıyorum transferden bikaç gün önce ama malesef negatif le sonuçlanıyor hep tedavilerim bende eutroks 50 mg sabah aç karnına en son yıllar önce ki gittiğim endokrin Dr u ilacımı öyle düzenledi 5 gün 50 lik 2 gün 75 lik olarak öyle devam ediyorum en son bende 3 hafta önce 1. Kusur tsh değeriyle transfer olmuştum ama tutmadı bende kullandım prednol sabah akşam toplam 8 mg ama işte nasip olmayınca

Kaç tsh ile transfer oldunuz tutmadı. Of benim de 4.34 transferim var 4 gun sonra

Kaç tsh ile transfer oldunuz tutmadı. Of benim de 4.34 transferim var 4 gun sonra
1 kusur ile transfere girdim tutmadı canım eutroks 50 mg kullanıyorum hafta sonu 75 lik valla bilmiyorum 2. Nin altında istiyorlar ama 1 kusurla girdim olmadı t3 t4 de normal seviyede pıhtılaşma ihtimaline karsı oksopar iğne her gün 3 tane transfer edildi malesef olmadı senin kaçıncı deneme bu? İns TSH değeri önemli değildir bak düşüktü benim değer gene olmadı..

Benim 3.inşalah hayırlısıyla sağlıkla tutunurlar. Süreç zor Allah yardım etsin. Siz nerde yaptırdınız

Merhaba benimde tsh donmuş embriyo transferi sırasında ilaçlarla arttı. 4.41 olmuş 2 olan değer. Sizin sonuç ne oldu acaba. Eıytrox 50den 100e cıkardı ve 5 gun sonra transferim var. Üzülüyorum tutmaz diye
Çok şükür sonucumuz pozitif. Ama tsh düzeyim hala net şekilde ayarlanmamalı. Şimdi de çok düşük umarım sizin de sonuçlar güzel gelir.

Kızlar proluteks ve oksaparı aynı anda 5 dakka arayla vuruyoruz biz. Yanlış mı yapıorum. Etkileşim yaparlarmı. Yani stres oluyorum ondan iğneler cıkınca bi birini bi birini hemen aynı anlarda yapıyoruz

Merhaba daha önce sordummu size bilmiyorum ama tsh artmısmı transferden sonra. Ve transfer sonucunUz pozitif mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…