E essin_a Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2019 44 26 38 41 26 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi esdenizes #41 Tsfm01 .!.: Merhaba daha önce sordummu size bilmiyorum ama tsh artmısmı transferden sonra. Ve transfer sonucunUz pozitif mi Genişletmek için tıkla... benim TSH düştü transferden sonra, evet sonuç pozitif.
Tsfm01 .!.: Merhaba daha önce sordummu size bilmiyorum ama tsh artmısmı transferden sonra. Ve transfer sonucunUz pozitif mi Genişletmek için tıkla... benim TSH düştü transferden sonra, evet sonuç pozitif.
T Tsfm01 Guru Kayıtlı Üye 11 Ekim 2013 1.683 762 323 26 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi esdenizes #42 essin_a .!.: benim TSH düştü transferden sonra, evet sonuç pozitif. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım inşallah benim de düşmüştür ve pozitif olup kucagıma alırım. Daha önce düşük olduda
essin_a .!.: benim TSH düştü transferden sonra, evet sonuç pozitif. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım inşallah benim de düşmüştür ve pozitif olup kucagıma alırım. Daha önce düşük olduda
E essin_a Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2019 44 26 38 41 28 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi esdenizes #43 Tsfm01 .!.: Hayırlı olsun canım inşallah benim de düşmüştür ve pozitif olup kucagıma alırım. Daha önce düşük olduda Genişletmek için tıkla... İnşalaah güzel haberleri alırsınız
Tsfm01 .!.: Hayırlı olsun canım inşallah benim de düşmüştür ve pozitif olup kucagıma alırım. Daha önce düşük olduda Genişletmek için tıkla... İnşalaah güzel haberleri alırsınız