• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hasimato ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pilatessss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
77
96
3
32
Kızlar merhabalar🙋
İki yıllık evliyim önce bir yıl kadar korunduk geri çekilme yöntemiyle. Sonrasında anne olmaya karar verdim 8 ay kadar denedik tabi gidip değerlerime baktırmayi düşünemedim ve 8 ay son sonunda kadin doğum doktoruna gittim ve hasimato olduğumu öğrendim tsh 38 çıktı simdi de 5 aydır ilac kullanıyorum. Değerlerim normal ilaci kullandığım andan itibaren. her ay bi umutla bekliyorum toplamda 1 yıl oldu ve beklemek cok zor. Anne baba olmayı çok istiyoruz . Benim durumumda olan ve hamile kalan var mi acaba 😔

Son düzenleme:
Tsh değerini ilaçla kısa sürede düşürebilirsin çok yükselmiş. 38 diyorsun bebekten önce sana zarar verir bu kadarı Allah korusun.
İlaçla düşürürsen başka sorun yoksa hamile kalırsın merak etme ama hamilelikte değerler ilk haftalardan itibaren yine fırlıyor ilacın dozunu hamilelikte yeniden ayarlamak gerekiyor unutma:KK28:

Tsh değerini ilaçla kısa sürede düşürebilirsin çok yükselmiş. 38 diyorsun bebekten önce sana zarar verir bu kadarı Allah korusun.
İlaçla düşürürsen başka sorun yoksa hamile kalırsın merak etme ama hamilelikte değerler ilk haftalardan itibaren yine fırlıyor ilacın dozunu hamilelikte yeniden ayarlamak gerekiyor unutma:KK28:
Öncelikle teşekkür ederim msjiniz icin 🤗
Ilk aydan itibaren düştü değerlerim ama 5 ay oluyor ilaci kullanmaya baslayali o yüzden hala da hamile kalmayınca bi sormak istedim. Evet hamilelikte yukseliyormus doktor hamile kalinca gel dedi insallah kalabilirim🙏

Back
X