• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşimato laneti...

Şöyle de yapanlar var zencefili rendeleyip kahvaltıda yiyorlar ama suyunu içmek kadar faydalı değilmiş.Çok teşekkür ederim.işim çok zor daha. 3 aylık ama hipotroidi yüzünden 7kilo aldım bile üstelik sürekli kusmama rağmen :(

Allah can sağlığı versin hem bebeğinize hem size, hastalığınızı takip eden doktorunuzla görüştünüz mü? Olmazsa zencefil suyunu başka bi meyve suyu ile karıştırıp içerim.

Bendede bir yılı akın süredir hipotroid var dr lar banada haşimeto dedi aynı zamanda bende panik atağım
Ben troid ilacını düzenli kullandım ve her ay tahlil yaptırdım şuan hamileyim gebelik sürecindede ilacını düzenli kullanıp her ay tahlillerini yaptırman gerekiyor.
Korkma sen ilaçlarını al inşalalh Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İlacı kaç y kullandıktan sonra hamile kaldınız*

kendimde haşimato olduğum için gebe kalma konusunda çok endişelenmiştim bu yüzden bu forumda bununla ilgili sorulara olabildiğince girip cevap yazmaya çalışıyorum kızlar benim tsh 34 lerdeydi 2 lere düşürdüm ve çok kısa sürede gebe kaldım stres yapmayın düzenli kontrollerinize gidin ve gebeyken her ay end. gidip test yaptırdım mg değerim ona göre belirlendi çocuk için çok önemli tsh dengede kalması... gebe kalamicam diye stres yapmayın

kendimde haşimato olduğum için gebe kalma konusunda çok endişelenmiştim bu yüzden bu forumda bununla ilgili sorulara olabildiğince girip cevap yazmaya çalışıyorum kızlar benim tsh 34 lerdeydi 2 lere düşürdüm ve çok kısa sürede gebe kaldım stres yapmayın düzenli kontrollerinize gidin ve gebeyken her ay end. gidip test yaptırdım mg değerim ona göre belirlendi çocuk için çok önemli tsh dengede kalması... gebe kalamicam diye stres yapmayın
Merhaba bu durum ümitlendirdi beni benim tsh en son 9 çıkmıştı ilaç kullanıyorum 50mg lık şuan 3,53 2,5 yıldır çocuk istiyoruz fakat olmadı kadın doğum önemsemiyor ama genel cerrahi doktoru 1,5 2 olana kadar bekle diyor doktorunuz size gebeliğe engel düşüne kadar bekleyin demiş miydi.

Merhaba bu durum ümitlendirdi beni benim tsh en son 9 çıkmıştı ilaç kullanıyorum 50mg lık şuan 3,53 2,5 yıldır çocuk istiyoruz fakat olmadı kadın doğum önemsemiyor ama genel cerrahi doktoru 1,5 2 olana kadar bekle diyor doktorunuz size gebeliğe engel düşüne kadar bekleyin demiş miydi.

evet cnm doktora sormuştum o zamana kadar çocuk düşünmediğimiz için olup olmayacağını bilmiyordum bu durumda olurmu dedim tsh bu kadar yüksekken olmaz dedi 2 lere düşürdükten sonra deneyeceksiniz dedi bizde öyle yaptık çok kısa sürede 2 lere düştü sonrasında da 3. ayımda gebe kaldım .. allah sanada nasip etsin ama takmamaya çalış haşimato çocuğa engel değil yani... bu şekilde olupta çocuk sahibi olan çok kişi var.. önemli olan tsh düşürüp o şekilde denemek

kızlar hipo troid olanların t4 ü nasıl ben hep t4 dalgalanması yaşadım.bazı belirtiler var ki sanki hipo troidi gibi .belirtilerinizi de yazın.

kızlar hipo troid olanların t4 ü nasıl ben hep t4 dalgalanması yaşadım.bazı belirtiler var ki sanki hipo troidi gibi .belirtilerinizi de yazın.
Merhaba benim tsh ve anti tpo yüksekti belirtisi sinirlilik yorgunluk eklem ağrısı üşüme kansızlık unutkanlık uyku hali vardı.

bende üşüme kansızlık uyku hali mevcut testlerde pek çıkmıyor sadece t4 üm mesela sınır değer 0.93 ise bi 0.90 oluyor bi o.92 oluyor bazen eski haline dönüyor.dikkat bozukluğu da var bende.kalbim yavaş atar tansiyonumda hep düşüktür. aç olunca 8e 4 yada 8 e 5 tokken 9 a 6 gibi olur.anti tipo tsh da bişey bulamadıkları için öyle belli bir teşhis yok

Back