Aminn.Allah sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Geçmiş olsun.çok teşekkür ederim ciddiye alıp cevap verdiğiniz için. Allahım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. ömür boyu ilaç içiceğimi biliyorum ama yine de bi umut inşallah düzelir. size de çok geçmiş olsun.
hanımlar ben yaklaşık 1 yıldır hipotiroid hastasıyım. hastalığın ciddiyetini bilmediğim için ilaçlarımı düzensiz alırdım. bu yüzden tsh ım bir türlü düşmedi.. neyse asıl konum 3 ay önce yine ben hastaneye gittim kontrol amaçlı doktor hanım bana 1 yılın sonunda, haşimato hastasısın sen demez mi bendee, eee daha önce niye demediniz diye sordum bana bilipte ne yapacaktın sanki erken evlenmeye bak yoksa çocuğun olmaz dedi. ne yapacağımı sasırdım elim ayağım titriyerek dışarı çıktım. benim bir sürü hayalim vardı şimdi nişanlanacağım bu kadar erken evlilik hiç düşünmemişti. hipotiroidi olup da düzenli ilaç içtikten sonra çocukta problem yaşadınız mı çok merak ediyorum. ayrıca psikolojim de bozuldu her hastalık sanki bende varmış gibi hissediyorum. panik atak oldum sanki. hasimatonun belirtisiymiş doğru mu acaba?
değerlerim bir türlü düşmüyor
Bende hasimoto hastasıyım ,bundan başka iki senedir bir fiil kaşınıyorum kronik ürtiker hergün alerji ilacı içiyorum.,13 yıldır yumurta yemiyorum yumurta beni komaya sokuyor,Benim öğrendiğim şey şu Bence kendi hastalığını çok büyütme en azından 1 ilaç var ve kullandığında ayarlama yapıyor.Daha kötülerini düşündükçe kendimi şanslı hissetmeyi seviyorum.önemsemezsen daha iyi yyaşarsın.sevgiler.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ato-troiditi-kesin-tedavi-2.html#post31474861
Linki bu sekilde bi goz atin derim ben de deniycem.Hic bi ise yaramasa bile zencefilin kanserden gribe bagisiklik sistemi zayifligindan halsizlige bi cok faydasi var
Haşimato için zencefil suyunu deniyeceğinizi yazmışsınız denediniz mi peki?
Hamile kaldigim icin deneyemedim malesef ama faydali olacagina cok inaniyorum.Bi yerde asiri seker yuklemesi ve stres hasimatonun dusmani ve bu etkileri ortadan kaldiran bunyeyi rahatlatan karacigeri temizleyip sekeri duzenleyen sey zencefil yaziyordu😊
Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Cevap için teşekkür ederim. Açıkçası sade zencefil suyunun aç karnına mideye bi zararı olur mu diye endişeliyim yoksa hiç düşünmeden yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?