- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
-
- Konu Sahibi AngryPenguin
Tayyar, twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:
Haşim Kılıç Abüllatif Şenerleşti, artık o da tarihin çöplüğündedir. Haşim Kılıç'ın açıklamaları Başbakanın cumhurbaşkanı olmasını daha zorunlu hale getirmiştir.
Çankaya seçimi yeni istiklal mücadelesinin en önemli evresidir."
http://www.radikal.com.tr/politika/...lica_o_da_artik_tarihin_coplugundedir-1188610
Ben izleyemedim ama merak ettim başbakan ve akp bu konuşmaları sonuna kadar çit cikmadan dinlemiş mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın sözlerine ilişkin, "Üslup yargı makamına yakışan üslup değildi. Kimse oraya haşlanmak, tokat yemek ve azarlanmak için gitmedi" dedi.
TBMM Başkanı Çicek: "Gömlek değiştirmek gibi ifadeler, siyasi ifadelerdir. Yüksek mahkemenin kuruluş gününde kişisel kanaatiniz bu bile olsa konuşulacak ifadeler değil."
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Mahkemesi Haşim Kılıç'ın açıklamalarını, "Üslup, bir yargı makamına yakışan bir üslup değildi. Kimse oraya haşlanmak, tokat yemek, azarlanmak için gitmedi. Hukuk nezakettir. Hukukçuların da çok nazik bir üslupla konuşması gerekirdi. Maalesef bunu bulamadık" diye değerlendirdi.
Üslup dersi veriyorlar ya,bana bir gülme geliyor orda.
İktidar aşkı biat tutkunluğu ne tuhaf çevremde olmadıgı için çok tuhaf geliyor.Hırs olmuş kimisinde.Okadar belli ediyorlar ki.
SABAHATTİN ÖNKİBAR/ Haşim Kılıçtan medet uman Atatürkçüler
Bugünleri de gördük.
Ekrana kilitlenip Haşim Kılıç Tayyipe nasıl laf çakacak diye bekledik.
O Haşim Kılıç ki İBDA-Cli Salih Mirzabeyoğlu nun arkadaşı!
O Haşim Kılıç ki AKP kapatılmasın diye canhıraş mücadele eden isim!
O Haşim Kılıç ki AYM oylamalarında bütün tercihlerini Atatürkçüler aleyhinde kullanmış!
Ve şimdi onun himmetine muhtaç duruma düşürüldük!
Sadece bu tablo bile TBMMdeki muhalefetin cüceliğini ortaya koyuyor.
Dahası, yandaş muhalefet kavramının gerçekliğini teyit ediyor.
Evet, Kılıçdaroğlu ile Bahçelinin bir Haşim Kılıç bile etmediği artık tescillidir.