Daha erken ayın 20sinde kontrole git o zaman anlaşılırKızlar 20 subattan beri ilaca basladım euthyrox 50mg. Acaba düsmüsmüdür normal seviyeye tsh? Erken mi?
cnm sende haşimeto yok anti tpo ve anti tg normalArkadaşlar bende hafif hipotiroidi var tsh 5.5 civarı oluyo ama ilaç içerken 2.5 falan amabende haşimato var mı nolur yardımcı olunanti tpo 0.08 anti tg 0.4
Cevabınız için çok teşekkür ederim yani haşimoto olmadan hipotiroidi olur mu ultrason da tiroit bezim normal boyutlarda çıktı ve nodül yok hamile kalamama korkusu varcnm sende haşimeto yok anti tpo ve anti tg normal
cnm haşimeto farklı bir durum vücuttakı bağışıklık sisteminin tiroid bezlerıne saldırması sonucu olusur yane sizin tirodiniz bağışıklık sistemınden kaynaklanmıyor tamamen hormonel bir durum doktorun verdiği ilacı kullanırsanız birkaç ay içeresinde değerlerınız normale dönecektır ... ben haşimeto hastasıyım şu an tsh ve t4 normal ama anti tg ve antitpo hala yüksek hormonlarım normal olmasına rağmen hala ilaç kullanıyorum , szin durumunuz daha kolay hamile kalmayı engelleyecek bir durum değil yaneCevabınız için çok teşekkür ederim yani haşimoto olmadan hipotiroidi olur mu ultrason da tiroit bezim normal boyutlarda çıktı ve nodül yok hamile kalamama korkusu var
bu testler normal hormon testleri ile birlkte olan testlermi canım.yani hani şu regl nin 3. gününde yapılan testlerdemi belli oluyor?cnm haşimeto farklı bir durum vücuttakı bağışıklık sisteminin tiroid bezlerıne saldırması sonucu olusur yane sizin tirodiniz bağışıklık sistemınden kaynaklanmıyor tamamen hormonel bir durum doktorun verdiği ilacı kullanırsanız birkaç ay içeresinde değerlerınız normale dönecektır ... ben haşimeto hastasıyım şu an tsh ve t4 normal ama anti tg ve antitpo hala yüksek hormonlarım normal olmasına rağmen hala ilaç kullanıyorum , szin durumunuz daha kolay hamile kalmayı engelleyecek bir durum değil yane
cnm haşimeto farklı bir durum vücuttakı bağışıklık sisteminin tiroid bezlerıne saldırması sonucu olusur yane sizin tirodiniz bağışıklık sistemınden kaynaklanmıyor tamamen hormonel bir durum doktorun verdiği ilacı kullanırsanız birkaç ay içeresinde değerlerınız normale dönecektır ... ben haşimeto hastasıyım şu an tsh ve t4 normal ama anti tg ve antitpo hala yüksek hormonlarım normal olmasına rağmen hala ilaç kullanıyorum , szin durumunuz daha kolay hamile kalmayı engelleyecek bir durum değil yane
canım bu tiroid testleri ve her zaman ölçülüyor zamanı yok yanibu testler normal hormon testleri ile birlkte olan testlermi canım.yani hani şu regl nin 3. gününde yapılan testlerdemi belli oluyor?
hımm dahile dr normal triod hormon testine bakmıştı bu omu yoksa kadın doğumcu dr.u bakıyor 3.gün onlardan mı diye merak ettim teşekkürler.Allah razu olsun canım çok teşekkür ederim. Allahım bir an önce şifa versin
canım bu tiroid testleri ve her zaman ölçülüyor zamanı yok yani
cnm tsh , t4 ,antitpo ve antitg için adet günü farketmıyor istediğin gün yaptırabılırsın... genellıkle her kadın doğumcu tsh istiyor ama t4, antitpo ve antitg istemıyor benım mesela tsh'ım normal seviyelerdeydı ama anti tpo ve antitg yüksekti... bu testler için dahiliye uzmanına gitmek gerekıyorbu testler normal hormon testleri ile birlkte olan testlermi canım.yani hani şu regl nin 3. gününde yapılan testlerdemi belli oluyor?
benimde sizin gibi hala gebe kalamıyorum tsh t3 t4 normal görünüyor. bekarken bir süre t4 düşük gibi idi levitron kullanmıştım.sonra bir daha düşmedi tüp bebeğim tutmayınca doktorun testlerinde öğrendim anti tg normal fakat anti tpo yüksekti geçen sene ağustos 20 den beri kullanıyorum euthrox 25 mcg. ne kadar sürede kontrole gidilir hiç bilmiyorum.bende ayrıca gizli şeker var. d vitaminin de eksik çıkmıştı devit kullandım fakat adetle sanki tükendi gibi. çok çabuk grip olurdum aşı olmama rağmen. supradyn alldays vitaminini içiyorum. şeker için glukofen 1000mg kullanıyorum.şeker hapını içmezsem resmen şişiyorum. ödemim artıyor. troid hapıda öyle sabah kalkınca boynum yüzüm birleşik gibi şiş uyanıyorum. hala bekleyen 4 adet embriyom var.cnm haşimeto farklı bir durum vücuttakı bağışıklık sisteminin tiroid bezlerıne saldırması sonucu olusur yane sizin tirodiniz bağışıklık sistemınden kaynaklanmıyor tamamen hormonel bir durum doktorun verdiği ilacı kullanırsanız birkaç ay içeresinde değerlerınız normale dönecektır ... ben haşimeto hastasıyım şu an tsh ve t4 normal ama anti tg ve antitpo hala yüksek hormonlarım normal olmasına rağmen hala ilaç kullanıyorum , szin durumunuz daha kolay hamile kalmayı engelleyecek bir durum değil yane
cnm ben her ay ölçtürüyorum tsh 0,27 serbest t4 1.01 ama anti tpo ve antitg lerim düşmedi... 10 mayısta Semra Kahramana randevum var bakalım o ne diyecek bende tüp bebek düşünüyorum ramazandan sonra ... euthyrox 50 mg kullanıyorum ... bende de d vitamını eksıklıgı var ferrum kullanıyorum ... doktorlara güvenmekten başka çaremız yok sanıırm ... siz nerde tüp bebek yaptırıyorsunuz?benimde sizin gibi hala gebe kalamıyorum tsh t3 t4 normal görünüyor. bekarken bir süre t4 düşük gibi idi levitron kullanmıştım.sonra bir daha düşmedi tüp bebeğim tutmayınca doktorun testlerinde öğrendim anti tg normal fakat anti tpo yüksekti geçen sene ağustos 20 den beri kullanıyorum euthrox 25 mcg. ne kadar sürede kontrole gidilir hiç bilmiyorum.bende ayrıca gizli şeker var. d vitaminin de eksik çıkmıştı devit kullandım fakat adetle sanki tükendi gibi. çok çabuk grip olurdum aşı olmama rağmen. supradyn alldays vitaminini içiyorum. şeker için glukofen 1000mg kullanıyorum.şeker hapını içmezsem resmen şişiyorum. ödemim artıyor. troid hapıda öyle sabah kalkınca boynum yüzüm birleşik gibi şiş uyanıyorum. hala bekleyen 4 adet embriyom var.
ben art. de yaptırdım.opu işleminde midem bağırsaklarım tepki verdi ishal oldum. karnımın üstüne yatamadım. embriyolar güzeldi sözde tutunmayınca bu testler yapıldı.şimdi o embriyoları elde ederken bende bu hastalıklar vardı genetik olarak sağlam mıdırlar diye düşünüyorum dondurulmuş transfer ettirirsem.diyet yapamıyorum beceremiyorum.daha doğrusu doktorum da strese sokuyor. hala da yapamadım.şeker ve troid hapları diyet yapmadan ortalama 5 kilo da zayıflattı.cnm ben her ay ölçtürüyorum tsh 0,27 serbest t4 1.01 ama anti tpo ve antitg lerim düşmedi... 10 mayısta Semra Kahramana randevum var bakalım o ne diyecek bende tüp bebek düşünüyorum ramazandan sonra ... euthyrox 50 mg kullanıyorum ... bende de d vitamını eksıklıgı var ferrum kullanıyorum ... doktorlara güvenmekten başka çaremız yok sanıırm ... siz nerde tüp bebek yaptırıyorsunuz?
hımm triod varmıdır hamile kalamıyorum demiştim detayını bilmiyorum ama değerlerin normal demişti dahiliyeci.cnm tsh , t4 ,antitpo ve antitg için adet günü farketmıyor istediğin gün yaptırabılırsın... genellıkle her kadın doğumcu tsh istiyor ama t4, antitpo ve antitg istemıyor benım mesela tsh'ım normal seviyelerdeydı ama anti tpo ve antitg yüksekti... bu testler için dahiliye uzmanına gitmek gerekıyor
tüp den önce tahlil yaptırmış olsaydım belki tutardı.embriyo.tsh t3 t4 konu haşimato olunca yetersiz kalıyor.hımm triod varmıdır hamile kalamıyorum demiştim detayını bilmiyorum ama değerlerin normal demişti dahiliyeci.
yanlış yazdın sanırım.tüp den önce tahlil yaptırmış olsaydım belki tutardı.embriyo.tsh t3 t4 konu haşimato olunca yetersiz kalıyor.
Aaaa bak bugün güzel çıkmış doktora gösterdin misher33 yunus_ciklet kızlar buğün kan tahlili yaptırdım tsh 1.1 serbest t4 1 serbest t3 2.41 son durum bu
yok cnm 10 mayısta randevum var o zaman gösterecegımAaaa bak bugün güzel çıkmış doktora gösterdin mi
Benimkide öyleydi canım o Demir ilaçlarını 4-5yıl kullandım hiç bir faydası olmadı en son doktor kan verelim sana dedi neden bilmiyorum korktum ilacı bıraktım ve sabah namaza kalktığımda hergün bi yemek kaşığı pekmez yedim gün içinde kuru üzüm yedim şimdi çok şükür iyiyok cnm 10 mayısta randevum var o zaman gösterecegım
demir depom çok düşük zaten demir hapı kullanıyordum ama bir işe yaramamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?