- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Fena değil iyi görünüyor.sher33 yunus_ciklet kızlar buğün kan tahlili yaptırdım tsh 1.1 serbest t4 1 serbest t3 2.41 son durum bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fena değil iyi görünüyor.sher33 yunus_ciklet kızlar buğün kan tahlili yaptırdım tsh 1.1 serbest t4 1 serbest t3 2.41 son durum bu
şişli memorial semra kahraman yorumlar genel olarak iyi bende 10 mayısa randevu aldım 3 senedir olmuyor geçen ay aşılama yaptırdım negatif malesefMerhaba,
benimde 2tane gebelik kaybım oldu.28 yaşında 6,5 yıllık evliyim.2 yıl korunduk,2 yıldır istiyorum olmuyor.İstanbul da önerebileceğiz doktor varmıdır.2 aydır klomen kullandım yumurtam gelişmedi.Bu ay aşılama yapılcak sanırım
Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah bizlere de dua edinArkadaslar merhaba bu topigi uzun suredir takip ediyorum ama daha once yazmamistim bende hasimatoluyum 2 sene bebisimiz olmadi 1 asilama oldum negatif cikti bu hastalik icin bitkisel nasil ek tedavi olur diye arastirdigimda yogurt otu cayinin iyi geldigini buldum ve bir int sitesinden siparis verdim ve cayin yarisini gargara yapip yarisinida iciyordum anti tpo degerlerimi normale getirdi bu arada ilacimida duzenli kullandim 2.kez asilamayi dusundugum ay hamile kaldim suan 34 gunluk bi bebgim var.belki sizede bir faydasi olur. Hepinizin gonlune gore olur ins
Darisi sizlerin basina ins dualarim sizlerle bu hastalik bi engel degil dogum yaptigim hastanede tanistigim bir baska arkadasta hasimatoluydu o yuzden sureci uzattigi dogrudur ama engel oldugunu asla dusunmeyin yogurt otu cayinida burayi okuyan herkesin bir arastirmasini tavsiye ederim.Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah bizlere de dua edin
Önerilerin için çok teşekkür ederiz canım inşaallah darısı bizeşunuda sölemeyi unuttm yogut peynir ve sütü yok denecek kadar az tükettim çok aşırı azallttm
Merhaba,
benimde 2tane gebelik kaybım oldu.28 yaşında 6,5 yıllık evliyim.2 yıl korunduk,2 yıldır istiyorum olmuyor.İstanbul da önerebileceğiz doktor varmıdır.2 aydır klomen kullandım yumurtam gelişmedi.Bu ay aşılama yapılcak sanırım
Merhaba asilamaniz oldu mu? Benimde hashimotom var ve normal yolla olusan 3 dusugum var. Esim semen analizi yaptirdi ve sperm cikisinda enfeksiyon ciktigi icin asilama karari verildi. Benim dusuklerim 6 haftalikti. Doktorlar bu kadar erken dusuklerde tiroitin etkili olmadigini soyluyolar. Sorunun esimden kaynakli oldugunu soyluyolar.Merhaba,