- 20 Ağustos 2014
- 320
- 213
- 53
Endokrin doktoru yok burda dahiliye doktoru var ilaçlarını düzenli kullan gebe kalırsın dedi doktorum ve bana kızıyorda hep sende haşimato sendromlarıda yok bu kadar kasma kendini diye adetlerim günü gününe olur fazla kilom yok tam tersi zayıfım tüylenme Yok hamdolsunhayir hic ole seylerle ugrasma alakasi yok her seyden yememi istedi doktor benim internette bi liste var yenmemesi gereken yiyeceklerdie hatirladigim kadariyla brokoli cilek seftali armut lahana bu tarz seyler vardi ben hic birini uygulamadm herseyden yedim az az halada ole yapiorum tabi bu benim dusuncem doktorum hakli bana gore uyguluyip uygulamamak sana bagli yada endokrin doktorunla konus ve duzrnli olarak kan ver degerlerini kontrol ettir dalgalanma etkilio cunku her sey aynidegerler araliginda olmasi gerek
Bende 52kg evlenmeden önce 48den yukarı çıkamazdım evlendim işi bıraktım gurbete gelin geldim kimse olmayınca evin içinde 1yılda aldım yinede inşaallah moralimi yüksek tutacağım Şen'le konuşmak çok rahatlattı Allah razı olsunbu daha guzel bi haber en azindan hasimato semptomlarida yokmus dedigi gbi ilacini almak tek yapman gereken ilac ne kullaniosun kac mg aliosun kac aya bi kontrole gidiosunbende cok zayifim hipotiroit hastalari genelde kilolu olurmus ben hayatim boyinca 50 kiloyu gecmedim hamileligimde 20 kilo aldm 70 le dogum yaptim 1 sene sona 51 kiloydum suanda da 50 kiloyum degismio kilom tuylenmede yok kisiden kisiye degisio sanirim biraz
umudunu kaybetme allah buyuktur zamanini bekliodur yardimci olabildiysem ne mutlu bana dedigim gbi ins hayirli haberlerini en kisa zamanda aliriz
Evet gitti eşimin testleri çok iyi yumurta takibi aşılama tüp bebek denediniz mimerhaba bende de aynı sorunlar var..yani yani degerler yüksek ama tüylenme yok adette gecikme yok.günü güne olurum hep.ama 2 yıldır olmuyo bebek.eşimde dr gittii onda morfoloji sorunu çıktı.eşiniz gitti mi?
Transfer ne zaman olacak canımçok güzel ozaman..şimdi tüp bebeğe başladk.bi aşılamam tutmamıştı..
Ederim inşaallah canım sende bana dua et ismen adım seheryeni başladık bugün 4 gün daha nezaman olur bilmiyorum;:)inşallah büyürde ve sağlıklı döllenir....bi topikte okumştum tanımadığın insanlar dua ederse kabul olurmuş..sizlerden de dua istiyorum lütfen...
Ederim inşaallah canım sende bana dua et ismen adım seher
Amin canmm Aminsağol canım allah razı olsun...ederim bende sevim..allah hepimizin gönlüne göre versin...
Canım ne yaptın nasılsınsağol canım allah razı olsun...ederim bende sevim..allah hepimizin gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?