Hashimoto Hiotiroidi ve Gebe Kalamama

hashimoto hipotiroidi dışında sorunu olmayıp ta gebe kalabilenler ve de kalamayanlar?

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
kızlar sayfayı tek tek okuyacagım ama ilk önce kendi hikayemı anlatmak istiyorum. yasım 27 2,5 senedir gebelik istiyorum fakat olmadı sebebsiz infertilite dediler bende ve eşimde hersey normal ... adetlerım çok düzenlıdır... son gittiğim doktor tsh'ın normal ama 2 ve civar olursa daha iyi olur dedi bunun üzerine dün dahiliye doktoruna gittim... bazı testlar ve ultrasyon görüntüsü istedi ... test sonuçlarım
tsh:3,16
serbest t4: 0.8
anti tg : 56.7
anti tpo: 343.0
ultrasyon görüntüsündede sağ tarafta 3,7 mm büyüklükte nodül testpit edildi...
doktor tiroid başlangıcı var dedi ve bir ilaç verdi aç karnına sabah kullan dedi bir ay sonra tekrar gel dedi...
bu değerler gebelıge engelmı?
ialç kullanmanın gebe kalmaya etkısı olurmu?
çünkü tek sorun bu görünüyor başka bir sorunumuz yok....

iyim canm sagol.iğnelere devam. yarın tekrar kontrol...sen nasılsın napiyosun..
Bende iyiyim canım regl bitti bizde çalışmalara dün itibariyle başladık ya nasip artık sonuçtan mutlaka beni haberdar et aklımda ve duamdasın

geçmiş olsun canm.gebelik için 2.5 falan olması lazım...ilaçların gebeliğe engel değil ihmal etme düzenli kullan normale döner..

Bende iyiyim canım regl bitti bizde çalışmalara dün itibariyle başladık ya nasip artık sonuçtan mutlaka beni haberdar et aklımda ve duamdasın

hadi hayırlısı güzel haberler alalım...kolay gelsin.allah razı olsun canım sende benim dualarımdasın....

Kizlar iyi akşamlar benim de tiroid problemim var tahlil yaptırdım anti m 5.95 anti t 11.97 yazıyor doktoru bulamadım ne demek oluyor bu bilen yorumlayabilir mi

Kizlar iyi akşamlar benim de tiroid problemim var tahlil yaptırdım anti m 5.95 anti t 11.97 yazıyor doktoru bulamadım ne demek oluyor bu bilen yorumlayabilir mi
cnm senın değerlerın normal ilaçmı kullandın?

Evet canim 6 aydır filan ilaç kullanıyorum bi de selenyum içiyorum normale dönmüş o zaman benim doktora ulaşamadım bi turlu
cnm o zaman ilaç işe yaramış çok sevındım selenyumu eczaneden mı alıyorsun cnm.... reçeteyle mı satılıyor... sabah aç karnına mı içiyyorsun bilgi verirsen sevınırım... bende sabah aç karnına sentetik tiroid ilacı kullanıyorum...

Sabah aç karna ben de tiroid ilacı alıyorum. Selenyumu da gündü bir tane aklima gelince içiyorum doktor aç tok demedi. Eczaneden alıyorum vitamin takviyesi gibi zaten reçetesiz satılıyor 13 lira gibi bi sey. Eşime bile iciriyorum arada sperme faydaliymis çünkü

tmm cnm tşk ederım bende kullanacagım... senın eskı değelerın kaçtı
benım antitg : 56.7 anti TPO: 343 çıktı birde sağ tarafta 3,7mm nodül var dedı doktor
ben daha yenı öğrendım haşimeto olduğumu ialcı iki günden beri kullanıyorum...

Kızlar ilaçları hep aynı saatlerde mi kullanıyorsunuz selenyumu duymuştum sana doktor mu tavsiye etti canım benim doktor ne Diyecek bakalım kardan yollar kapalı otobüs falan çalışmıyor gidemiyorum hastahaneye

Kızlar ilaçları hep aynı saatlerde mi kullanıyorsunuz selenyumu duymuştum sana doktor mu tavsiye etti canım benim doktor ne Diyecek bakalım kardan yollar kapalı otobüs falan çalışmıyor gidemiyorum hastahaneye
cnm ben selenyuma daha başlamadım doktorum selenyum yazmadım ama faydasını gören çok eczaneden alıcagım recetesiz satılıyor... ilacımı sabah aç karnına içiyorum işe gitmeden önce...

cnm ben selenyuma daha başlamadım doktorum selenyum yazmadım ama faydasını gören çok eczaneden alıcagım recetesiz satılıyor... ilacımı sabah aç karnına içiyorum işe gitmeden önce...
İşe gittiğin için aynı saatte içersin hep ben evde olunca kaçta uyanırsam artık

Canim benim degerimde sana yakındı nodülde var 2 tarafta da Selenyumu bu değerleri kadin dogumcuya götürdüm o iç dedi bırakma hep devam et dedi doktoru da Baya iyi bi doktor zaten. Her gün sabah uyandığımda ilk ilacı alıyorum aç karna gün içinde okuldan gelince de selenyum içiyorum faydası var bence icin

pekı cnm hangi selenyum takviyesını kullanıyorum nete baktım ACE selenyum var ondan mı alsam acaba?

pekı cnm hangi selenyum takviyesını kullanıyorsun nete baktım ACE selenyum var ondan mı alsam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…