Hashimoto Hiotiroidi ve Gebe Kalamama

hashimoto hipotiroidi dışında sorunu olmayıp ta gebe kalabilenler ve de kalamayanlar?

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
Canım senin us ile aynı mı fark var mı bi bakar mısın

Anıt tpo yüksek çıktı canım gördüğümden beri ağlıyorum

AĞLAMA ALLAH BAŞKA DERT KEDER VERMESİN.
EĞER KENDİNİ ÜZERSEN TPO PİG YAPIYOR
SEN SEN OL STRESDEN UZAK YAŞA. ÇÜNKÜ BU HASTALIKDA EN BÜYÜK DÜŞMANIN STRES.
O nasıl olacak ki nasıl stres yapmam doktorum senin yumurta gelişimin gayet güzel çatlaması oluyor adetlerin düzenli fazla kilon yok tsh düşük olduğu sürece gebe kalabilirsin diyor ama kalamıyorum işte

hem hashimoto hem hipotiroit hastayim brn beni bildim bileli bole cocuklugumdan berdir cekiorum ewlenmeden once acikcasi cok umursamiodum ne zaman ewlendim ve gebelikte bebegin zeka geriligine neden oldugunu ogrendim ondan sona dikkat etmeye basladm ilk bebegim icin 4 yil bekledim degerlerimde cok dalgalanma oluodu ve gebelik icin uygun degerde degildi sona ilk oglum dogdu cok sukur hic bi sikinti yok tek sikinti suan oglumda tiroit hastasi o da ilac kullanio suan hamileyim tekrardan 6 haftalik simdilik bi problem yok umarim olmaz

BAK EN AZINDAN SENİN HENÜZ TROİD BOYUTLARIN AAZLMAMAIŞ BENİM KÜÇÜLMEYE BAŞLADI. YETMEZLİĞE GİDİYORUM.
Sen kaç yaşındasın canım Allah ım yardımcımız olsun tedavisi Yok mu bunun bende bu evlendikten sonra çıktı 3-4ay hamile kalamayınca çok stres yaptım üzüldüm eşim o yüzden oldun diye kızıyor belkide haklı

İnşaallah olmaz Maşallah Rabbim bizede nasip etsin

İlaç ne kullanıyorsun ve başka şeyler yaptın mı ikinci bebeğede kendiliğinden mi gebe kaldın

amin ins bu hastaligin tek dusmani stres lutfen stres yapmayin yoksa tiroitle alakasi yok hamile kalamamanizin benim adetim duzensiz oldugu icin dogum kontrol hapiyla birlikte kullaniodum ona ragmen hamile kaldim olmasa benim olmazdi

ilac euthyrox kullaniorum hamile kalmadan once gunluk 100 mg aliodum sanirim simdi artirirlar bebege de lazim ikinci icin hic bise yapmadim acikcasi surpriz oldu beklemiodum dusunmuodum 2. cocuk calisio olup birakacak hic bi yer olmayinca 2. cocuk luks oluo oglum 2 yasinda bide o da kucuk die dusunuodum ama kismette varmis nasip bu isler

amin ins bu hastaligin tek dusmani stres lutfen stres yapmayin yoksa tiroitle alakasi yok hamile kalamamanizin benim adetim duzensiz oldugu icin dogum kontrol hapiyla birlikte kullaniodum ona ragmen hamile kaldim olmasa benim olmazdi
Gerçekten mi bana çok umut oldunuz şuanda Allah razı olsun evlatlarınızı size bağışlasın hamileymişsinizde ismen dua eder misiniz adım Seher

Allahım bizede nasip etsin Sağ Salim kucağınıza alın inşaallah

ederim tabi allah sanada nasip etsin ins dedigim gbi stresten uzak dur yapman gereken tek sey bu allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin baska sorularinjz varsa yardimci olabilirim bildigim kadariyla

uzulme aglama cnm her seyin bi vakti zamani vardir yipratma kendini dua edicem ins en kisa zamanda iyi haberlerini aliriz

ederim tabi allah sanada nasip etsin ins dedigim gbi stresten uzak dur yapman gereken tek sey bu allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin baska sorularinjz varsa yardimci olabilirim bildigim kadariyla
Amin Allah razı olsun başka bilmiyorum ki Yen'i farkına varıyorum ilacımı düzenli kullanıyorum çok şükür şu dereotunun faydası var mı peki hiç denediniz mi

uzulme aglama cnm her seyin bi vakti zamani vardir yipratma kendini dua edicem ins en kisa zamanda iyi haberlerini aliriz
İnşaallah haberi alır almaz önce buraya yazıp bende umut olacağım bebek isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…