ezine brezilya cevizi buldum sanırım,
250gr 3euro
ama brezilya kestanesi olarak geçiyo,netten arattım şekil olarak aynı
bendekide bu:
http://img22.imageshack.us/img22/6582/dscn5268y.jpg
evet maalesef bu yüzden ben selenyumu ilaç olarak almaya başladım fatmacım..fatma canım yurtdışında bulması kolay zaten..biz türkiyede bulamıyoruz..netten sipariş verincede taşıma ücreti çok fazla tutuyo..
fatma canım yurtdışında bulması kolay zaten..biz türkiyede bulamıyoruz..netten sipariş verincede taşıma ücreti çok fazla tutuyo..
evet maalesef bu yüzden ben selenyumu ilaç olarak almaya başladım fatmacım..
kızlar doktor bana euthyrox ilacını verdi. siz kullandınız mı? yan etkileri var mı? simdilik gün de 1 tane ac karnına deneyecez işe yararsa devam yaramazsa dozaj artacak
ben kullanıyorum..ara ara kalsiyumunu ve kansızlık açısından kan değerlerini ve kolesterolünü de kontrol ettir..ya ilaçtan ya da hastalıktan dalgalanmalar olabiliyo çünkü bunlarda...
merhaba arkadaslar, bende araniza yeni katiliyorum. bir hafta önce hashimoto oldugumu ögrendim. sizde de doktor hemen kan tahlili ile teshis koymusmuydu ? doktor bana teshis koymakta hizli davrandi gibi geliyor. l-thyrox isimli bir ilac verdi daha sonra baska ek ilaclar verebilecegini söyledi. okuduklarima göre bircok arkadas hamile kalmakta problem yasiyor. doktor tedavinin önemli oldugunu, ilac almassam ve hamile kalirsam bebegin yüksek ihtimalle engelli olacagini söyledi.
birde arkadaslar doktor bana iyotlu tuz ye dedi fakat ´formda okuduguma göre iyotsuz yemek gerekiyor, ne yapmaliyim ?
sizde olumsuz bir etki yapti mi ? ben basimi yastiktan kaldiramiyorum bir haftadir. birde arkadaslar siz de asiri sac dökülmesi vamiydi, ilac kullandikca geciyor mu?
bende euthyrox kullanıyorum..
Merhabalar herkese, önemli bir problemim var, Ankara’da oturuyorum, 1 yıllık evliyim yaklaşık 8 aydır çocuk istiyoruz ama henüz yok çok korkuyorum. mayıs ayında doktora gittim, kalp ağrısı şikayetiyle, kalbimde bir sorun yokmuş ama içim rahat etsin diye doktor endokrine gönderdi ve sürpriz gibi bir anda troidte 2 nodül saptandı hipoaktif sellüler adenomatoid nodül teşhisiyle erken operasyon yaptırmam gerektiğini söylediler. ilerde kanser olma ihtimali varmış bu nodüllerin. Ailemde guatr hastalığı olan çok kişi var ama hiç biri ameliyat filan olmadan ilaç kullanmadan gayet de iyi yaşıyorlar, hepsinin de çocukları oldu, ben hiç bir işlem yaptırmayıp bundan haberim yokmuş gibi hamile kalmayı bekledim ancak yok yok yok. t3 t4 tsh değerleri hastanenin belirlediği normal değerler aralığında normal görünüyor. Operasyon yaptırmayıp doğumdan sonra operasyon yaptırmayı düşünüyorum. Ankara’da endokrin ve kadın doğum alanında tavsiye edebileceğiz doktor var mı, çok endişeleniyorum, stres hat safhada zaten tabi bu da hamile kalamamamda bir faktör. lütfen beni rahatlatacak bir şey söyleyin, tavsiye, yol neyse artık çok ihtiyacım var........... sevgiler
merhaba ezine77, cevabın ve empatin için teşekkür ederim, beni anladığın için sevindim ancak senin durumun için gerçekten üzüldüm, inşallah en kısa zamanda en hayırlı şekilde gönlündekine kavuşursun. bu süreçte hepimiz için en büyük sermaye sanırım sabırlı, umutlu olmak ve doğru yöntemleri kullanmak, bunun için de iletişim içerisinde olmak gerekir. ama şundan eminim ki, en azından şimdiye kadar ki hayatımdan anladığım kadarıyla, emek harcayınca ve yürekten isteyince ve tabi ki sabredince çoğu şey elde edilebiliyor. bu yüzden senin sabaha erişemene az bir zaman kalmış,,.
benim bu aşamada biraz cesaret problemim var cesaret edip başlarsam belki her şey daha iyi ve erken olacak. dediğin doğru, önce benim kendimle ilgilenmem gerek, önümüzdeki haftalarda başlayacağım bu serüvene, ben buradan yazacağım yapılanları ve öğrendiklerimi, iyi haberler de alırım inşallah sizlerden, hoşçakalın.........
yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BİR KEZ DAHA SİZLERİ YENİ TOPĞİMİZE GÖZ ATMAK VE DESTEK İÇİN ÇAĞIRIYORUM
ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPİĞİNDEN ARKADAŞLAR YENİ BİR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FİYATLARINDA İNDİRİM İSTİYORUZ DİYE BU TOPĞİE GELİP BİR ZİYARET EDERSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİZ BİR LİSTE HAZIRLIYORUZ LİSTE YETERİ KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELİRLEDİĞİMİZ BİR GÜNDE SESİMİZİ DUYARACĞIMIZ YERLERE MAİL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FİYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKİ ZORLUKLARLA İLGİLİ HEPİNİZİ BEKLİYORUZ
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz
TOPİĞİMİZİ BURASI
canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?