inaşallah kızlar biran önce sizlerde bebişlerinize kavuşursunuz. ben microenjeksiyon yöntemi ile hamiş kaldım. tabi ondan öncesinde bi 7-8 ay tsh ve antikorların düzene girmesini bekledik. sürekli oynuyordu. antikorları çok hatırlamıyorum ama tsh 2nin altına düşünce başladık tedaviye.şu anda 1 e yakın bi değerde. benim doktorum prof.hakan şatıroğlu. endokrin uzmanımda başkent üniversitesinde bi doçent tesadüf eseri birbirini tanıyor çıktı doktorlarım. ikiside önemli olanın tsh ın 2nin altına düşmş olması dediler.antikorlarla pek ilgilenmediler nedense. allah kısmet ederse oluyor kızlar..hepsi bahane..bende hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyordum eşimde de problem vardı çünkü. çok şükür rabbim nasip etti. umarım sorularınıza cevap verebilmişimdir.
sizlerden de güzel haberler duymak ümidi ile...
bu arada hamileliğim biraz problemli geçiyor.bebeğin kesesinin yanında kanamam oluyor.dr düşük tehlikesi olabilir dedi ama tiroidle bir igisi yok.evde dinlenmedeyim. dularınızı bekliyorum. sevgilerimle
mrb kızlar bende haşimatoluyum diğer topiğide bilirsiniz haşimato hastalığına tutuldum orda yazardım hep...
anti tpo sayım 65 binin üzerinde ve TSHım 30da seyrediyordu aşılama falan kar etmedi bana...
ama ilacımı çok düzenli kullandım ve devamlı dereotu yedim şuan hamileyim....tsh değerim 0.40
dereotun devam ediyorum..
mrb kızlar bende haşimatoluyum diğer topiğide bilirsiniz haşimato hastalığına tutuldum orda yazardım hep...
anti tpo sayım 65 binin üzerinde ve TSHım 30da seyrediyordu aşılama falan kar etmedi bana...
ama ilacımı çok düzenli kullandım ve devamlı dereotu yedim şuan hamileyim....tsh değerim 0.40
selam kızlar, bende 3 senedir haşimotoyum,anti tpo 400lerde, tsh 5.0larda geziyo. 24 yaşındayım ve nişanlıyım. çok korkuyorum evlenince bebeğim olmaz diye... sayfaların hepsini okudum korkum arttı açıkçası:gitme: inşallah allah hepinizin gönlüne göre verir, minicik bebişleriniz olur benimde içime su serpersinizopuyorumnanaktan dua edicem hepinize...
burcucum yaşın daha çok genç...böyle şeyleri düşünüpte kendini sıkıntıya verme..korku umudun baş düşmanı...bende de yılladır anksiyete bozukluğu var halende az da olsa devam ediyor..hep endişeyle geçti hayatım... hayatı kendime zehir ederdim..acabalarla hayat sürmüyor maalesef...hakk tan hayırlısını dilemek gerek her konuda...rabbim daha beterinden korusun..ilk bu hastalıkla tanışınca çok kötü olmuştum..halende bazen alışmakta güçlük çekiyorum...çünki yaşam kalitemde sorunlar oluşturuyor bazen..eskisi gibi dinamik değilim, heyacanlı değilim, sinirli stressli bir yaşam vs......ama sonuçta kimseye de muhtaç değiliz çok şükür...yakınımızdakilerin bu konuda çok anlayışlı olması gerek ..özeliklede eşleirmizin..elimizde olmadan bazı imkanlarda sorunlar oluşturuyoruz çünki...neyse ki bn bu konuda şanslıyım eşim çok sakin ve anlayışlı...inş. seninde güzel bir yuvan ve bebişin olur....sevgiler...baki muhabetler dilerim..a.s.
çok güzel yaaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... sizler bizim körelmiş umutlarımızı yeniden yeşertiyorsunuz... canım sen aşılama veya tüp bebekle mi hamile kaldın yoksa normal yollarla mı? bende yarından itiberen dereotuna başlayayım hihoyyyt ama ne zaman ne kadar yemeliyim anlatır mısın ? bibim için dua edin olur mu :Saruboceq:
meraba nostok ....
hamileliğin hayırlı olsun inş.
haşimotolu olup sonradan hamile kalanlar bizleride unutmasın..dualrınız ve hamileliğiniz bizlere daha çok umut ve mutluluk veriyor..inş. burada hamile kalmak isteyen kardeşleirm teker teker bebek sahibi olacaklar...sabır ve ümit olduğu sürece...bu arada antikorların baya çıkıştaymış 65 bin ...tsh çok ii inş. böyle devam eder..şimdi antikor değerin halen 65 lerde mi gerçekten büyük bir rakam.... rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...kendine iyi bak..moralini ii tutup beslenmene dikkat et..artık bir vücutta tek değilsin...
nostokcum bize umut verdiğin için saol ...bi de hamile kaldığındaki antikorlarını yazarsan çok sevinicez...Allah bebeğini sağlıcakla kucağına versin inşallah...öpüyorum...
canım antikorlarım düşmüştü ama inan rakamı hatırlamıyorum testlerde doktorda çıktısını almadım diğer gidişimde öğrenince yazarım...
mehaylones35, biliyorsun adetin 21. günü progesteron en yüksek değerine ulaşıyor. Haşimatodan mıdır nedir, ben yıllardır bu durumu yaşıyorum. Pembe-kahve akıntım oluyor bu dönemde. Hatta bu yüzden histeroskopi bile yapıldı ama bir şey bulunamadı. Haşimatolu bir çok arkadaşımdan da aynı şeyleri yaşadıklarını duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?