Teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Ellerine emeğine sağlıkSelam kızlar lezzetli bi tarifle geldim denemenizi tavsiye ederim
Malzemelerimiz:
1 litre süt
3 yemek kaşığı nişasta
2 yemek yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 paket Pınar Labne
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı haşhaş
2 paket yulaflı bisküvi
Eki Görüntüle 2927417
Labne + bisküvi + vanilya + haşhaş hariç bütün malzemeleri tencereye alıp karıştırıyoruz daha sonra ocağa alıyoruzEki Görüntüle 2927418
Kaynamaya başlayınca ocağı kapatıp haşhaş ve vanilya ekliyoruz tekrar karıştırıyoruz Eki Görüntüle 2927420
Ara ara karıştırıp hem ılımasını hemde kabuk tutmaması için karıştırıyoruz ılıyıncada Pınar Labnemizi ekleyip karıştırıyoruzEki Görüntüle 2927421
Daha sonra kaplarımızın altına ezilmiş yulaflı bisküviler den taban yapıyoruz ve üzerine haşhaşlı harcımızı ekliyoruzisterseniz tekrar en üst kısma bisküvi ekleyebilirsiniz ben sadece tabanda kullanmayı tercih ettim ve çikolata rendesi ekledim en üst kısıma o kadar güzel bi kokusu oluyor ki çikolata rendesiyle Eki Görüntüle 2927427 Eki Görüntüle 2927432 Eki Görüntüle 2927433 Eki Görüntüle 2927434
Ellerine sağlık bol şans diliyorumSelam kızlar lezzetli bi tarifle geldim denemenizi tavsiye ederim
Malzemelerimiz:
1 litre süt
3 yemek kaşığı nişasta
2 yemek yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 paket Pınar Labne
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı haşhaş
2 paket yulaflı bisküvi
Eki Görüntüle 2927417
Labne + bisküvi + vanilya + haşhaş hariç bütün malzemeleri tencereye alıp karıştırıyoruz daha sonra ocağa alıyoruzEki Görüntüle 2927418
Kaynamaya başlayınca ocağı kapatıp haşhaş ve vanilya ekliyoruz tekrar karıştırıyoruz Eki Görüntüle 2927420
Ara ara karıştırıp hem ılımasını hemde kabuk tutmaması için karıştırıyoruz ılıyıncada Pınar Labnemizi ekleyip karıştırıyoruzEki Görüntüle 2927421
Daha sonra kaplarımızın altına ezilmiş yulaflı bisküviler den taban yapıyoruz ve üzerine haşhaşlı harcımızı ekliyoruzisterseniz tekrar en üst kısma bisküvi ekleyebilirsiniz ben sadece tabanda kullanmayı tercih ettim ve çikolata rendesi ekledim en üst kısıma o kadar güzel bi kokusu oluyor ki çikolata rendesiyle Eki Görüntüle 2927427 Eki Görüntüle 2927432 Eki Görüntüle 2927433 Eki Görüntüle 2927434
Teşekkür ederimEllerine emeğine sağlıkAfiyet olsun Çok güzel olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederimEllerine sağlık çok güzel görünüyor
Evet hafif böyle bi haşhaşlı bi tane daha tarifim vardı ama bulamadım defterimiCanım çok güzel gözüküyor, eminim çok hafif bir tatlı olmuşturellerine sağlık başarılar dilerim canım
Teşekkür ederimBöyle tarifleri çok seviyorum, ellerinize sağlık ve başarılar