Hasasiyete ve isteğe değer veren Kadın Doğum / Jinekolog Aranıyor.

pamukmelek

♡ 20.03.2023 ♡ Ata Pars
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
348
612
303
34
Merhaba arkadaşlar
Yakın bir kız arkadaşımla dün telefonda biraz dertleşiyorduk.
Kendisi 8 haftalık hamiş ve ilk bebeği G.O.P tarafında bir hastanede doğum doktoruna görünmüş FOLİBOL kullanıyor ama 1 haftadır yan etki görüyor doktorunu ara dedim ama öyle arayıp sormamız için bir telefon vermiyor illa randevu lazım dedi. Bu işe şaştım kaldım. Bende anne adayı olmaya çalışan bir kişiyim bir soru olsun şikayet olsun imdat diyecek ... kimse yok yahu !!!Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var... ama ilgilenen yok... sizlerin tanıdığı böyle ilgili bilgili doğum doktoru mevcutmudur Lütfen yardım ediniz!!!!

Çok haklısın özellikle hamileyken bir sürü sıkıntısı oluyor insanın ben bu konuda şanslıydım doktoruma her zaman ulaşma imkanım vardı ve çok titizlikle dinleyip ilgilendi sağolsun doğum yaptığım günde hemen ulaştık hiç zorluk yaşatmadı bana sağolsun hep güvende hissettim kendimi sayesinde .Doktorunuza güvenmek ve her zaman yanınızda hissetmek ayrı bir cesaret veriyor insana.Siz arkadaşınızla hangi ildesiniz bilmiyorum , ben İzmirdeyim bahsettiğim doktorum da Hasan Yıldız.........

Cevap için tşk ederim Biz İstanbul avrupa yakasında gaziosmanpaşa ve başakşehirde ikamet ediyoruz.
ben yabancı gelinim Australia Melbourneden geleli 3 yıl oldu ama hala bu tür şeylere alışamadım
bana çok acayip geliyor doktoruna ulaşamamak ta neymiş beni korkutuyor arkadaşım da aynı şekilde
ona destek olmaya çalışıyorum onun ilk gebeliği öncede düşük yapmıştı benim ailem yanımda yok biz birbirimize aile olduk
kendim de bebek istiyorum onun için hem ona hemde bana ilgili bir doktor arıyoruz.

İlginizden dolayı tşkler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…