- 25 Ocak 2018
- 395
- 651
- 53
- Konu Sahibi Goldsparkle
-
Erkek bu kişi. Ayrılsam bir kişi değil daha çoğuyla uğraşacağımHepsini okuyamadim tiksinmekten ama anlamadim kadinmi erkekmi kalcama bakiyor deyince de sinir oldum isten ayril demeyin yazmissin ama ayrilmak en mantiklisi
Nasil daha coguylaErkek bu kişi. Ayrılsam bir kişi değil daha çoğuyla uğraşacağım
Patron yanımızda durmuyor ayda bir geliyor. Benden önce çalışan idare etmiş sen de ediver kredi borcu var falan diyorlar. Benden önceki çalışanı çalışma saatleri 08.30-17.30 olmasına rağmen 10.00-17.00 çalıştırıyormuş. O da çekmiş bu ayrıcalığa sahip olduğu için herhalde. Bu bilinse onu orda zaten tutmazlar kamu çünkü.74 yaşında bir insanın işinde nasıl bir verimliliği olabilir ki patronlarınız onu vazgeçilmez olarak görüyor? Üstelik tacizci, pasaklı ve kötü kalpli biri. Saydığınız şeylerden birini bile olsa patronunuz neden fark etmemiş anlamadım.
Olmuyor işte imza attığı belgenin altında 90 gün geçerlidir yazıyor mesela ama bu üyelere 15 gün diyor ben düzeltiyorum. Bütün günü birilerine anı anlatmakla geçiyor.74 yaşında nasil çalışıyor oraya takıldım bendekimse demiyor mu artik evinde otur dinlen diye. O yaşta adamin kime ne faydası olabilir ki
Burası tamamen kamu sayılmıyor. Yani kamu olarak geçse de yarı özel gibi. TÜBİTAK da öyle sanırım. Bu da onun gibi. Bir de 20 yıl önce gelmiş müfettiş en son. Herhalde ondan çok rahat. Aslında rahat da değil panik atağı var lustral benzeri çok bilindik bi antidepresan kullanıyor adı aklıma gelmedi. Düzeltme, cipralex kullanıyor.Kamuda 65 yas uzerinde biri 1 gun nasil fazla calisiyor ya, ben orayi anlayamadim
Bence sgkya sikayet ederim diye baskin cıkın iyilikten anlamadigi ortada
Şikayet etsem şikayet edenin ben olduğu anlaşılmaz mı ? Patrona söyledim bazı şeyleri idare et demişti bu öğrenilirse sıkıntı yaşarım.Kamuda 65 yas uzerinde biri 1 gun nasil fazla calisiyor ya, ben orayi anlayamadim
Bence sgkya sikayet ederim diye baskin cıkın iyilikten anlamadigi ortada
Şikayet etsem şikayet edenin ben olduğu anlaşılmaz mı ? Patrona söyledim bazı şeyleri idare et demişti bu öğrenilirse sıkıntı yaşarım.
Ben de bunu düşünüyorum ‘Sizin arkadaşınız değilim lütfen bana özel şeylerinizi anlatıp durmayın.’ diyeceğim. Bana yine iftira atmakla tehdit ederse de üyelere saçma sapan konuştuğunu ve şahitlik edeceklerini söyleyeceğim. Bir kaç hafta önce bir üyemiz gelip patronun numarasını istedi vermedim keşke verseydim. Üye kendisine gereken bir belgeyi istemiş ve üyeye ‘Kucağıma düştün mü şimdi?’ demiş. Üye ahlaksız adam yaşından başından utan deyip gitmişti. Bunları önüne koymayı düşünüyorum. Güzellikten anlamıyor çünküSikayet edin demedimki sizin idarenizle orda oldugunu 1 gun gelemeyecegini maasini geri odemesi gerekebilecegini seninle insan gibi gecinmesi gerektigini bilsin
Bu kadar fedakarlik yapip niye kendinizi yiyorsunuz azcik ayar vermenin zamani gelmedimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?