harmony test

ybitis

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
3
0
Merhaba 16 haftalik hamileyim ve yasim 42, drum bana yasimdan dolayi direk harmony onerdi fakat sonuc % 98 downli cikti simdi amniyosentez yaptiracaz, moralimiz cok bozuk, acaba harmony sonuci boyle cikipta amniyosentezde sonuc degisen varmi....

Allah yardim etsin Allahtan umut kesilmez inşallah sağlıklı olur

Harmony daha kapsamlı bi test değil mi ben öyle biliyorum ama yanılıyor olmam da kuvvetle muhtemel anne grubumdan bi arkadaşa 2 li tarama sonucunda down sendromu riski taşıyor demişler o harmony testi yaptırmıştı sonradan öğrendi ki 2 li taramada burun kemiğini yazmamışlar

sizin yaşında sağlıklı doğum yapan çok insan vaR.Sonuçlar gerçeği herzaman yansıtmıyor.Eğer bebeği aldırma niyetiniz yoksa hiç kafanızı karıştırmayın.Teste gerek yok bence

benimde teyzemin gelini 41 yasindaydi hamile kaldi onada bebeginin dowum senrumu ihtimali var dediler oda amniyontez yaptirdi sonuc temiz cikti bebekte sorun yoktu simdi kizi 8 aylik.36 yasindan buyuklerde bu ihtimali hep soyluyorlar korkma.oda cok korkup aglamisti bol bol dua et arkadasim

Herkese iyi niyetleri icin teşekkür ediyorum, haftaya çarşamba günü amniyosentez yaptiracaz hayirlisi umarim sonuclar yanlistir

Merhaba 16 haftalik hamileyim ve yasim 42, drum bana yasimdan dolayi direk harmony onerdi fakat sonuc % 98 downli cikti simdi amniyosentez yaptiracaz, moralimiz cok bozuk, acaba harmony sonuci boyle cikipta amniyosentezde sonuc degisen varmi....
Cok gecmisler olsun allah yardimciniz olsun cok zor bende suan bu testi dusunuyorum. Amniyosentez sonucunuz nasil oldu yaptirdiniz mi

Harmony test cok ileri bir teknik olmakla birlikte amniyosentez her zaman daha guvenilir sonuc verir. Guvenilir bir merkezde tabiki. Harmony testte saglikli cikip kordosentezde sendromik cikmisligi var.

merhabalar, harmony test yaptıranlar seks kromozom anomalileri kaç çıktı yazabilir misiniz?
ayrıca testi yaptırdıkları yılı da yazarsanız çok sevinirim.
benim seks kromozom anomalim 0,01 çıktı. diğer değerler 0,0001. korkuyorum

Merhaba kızlar, banada israrla harmony testi öneren doktorumun şüpheli hareketlerinden sonra yaptığım ufak bir araştırma sonucu bu işin ticarete döküldüğünü öğrenmiş bulunuyorum. Şöyle ki; öncelikle bu testler söylendiği gibi yurt dışına filan gönderilmiyor bizzat ülkemizde ankara, istanbul ve bir şehirde daha yapılıyormuş ismi şuan aklımda değil ve doktor yaptığı anlaşmaya göre yarı yarıya parayı kırışıyormuş. 2000 lira ise yarısı doktara kalıyormuş ve amniosentezden daha kesin bir sonuç elde edilememesine rağmen bu testi şiddetle öneren doktordan uzak durun derim ben. Bu kesin bilgidir, mümessil arkadaşlarım sağolsun beni bilgilendirdiler.

dun ileri duzey ultrason taramasinda perinatologumuz bizi de harmony teste yonlendirdi..ilk gebeligim yasim 30 ve taramalarim mukemmel cikmis olmasina ragmen bi panik kosarak testi yaptirdik..simdi sonuc bekliyorum bi hafta bekliycez..ben parasinda degilim bebegim saglikli ciksinda..ama eger ki bu isten bi kazanc sagliyorlarsa dediginiz gibi zehir olan gunlerimin hesabini sorsun Allahim..neler cektigimi ne yasadigimi nerden bilecekler oyle ya..

Anliyorum canim harmony testinde bir terslik yok tabi, ama amniyosentezden daha detayli olmadigini biliyorum.. ama doktorunuz suphelendigi noktalarda cevap bulacaksa yeterli olucaktir. Bende ki olay doktorun amniosentezi direkt kotuleyip pazarlama moduna girmesiydi.. bu noktada hem doktordan hemde bu testten sogudum ve arastirmaya basladim. Ben amniosentezi sectim, bilindigi uzere bununda riskleri var.. maalesef diger turlu acaba diger kromozonlarda SIKINTI VARMIYDI dememek icin daha genis kapsamli olanini tercih ettim. Dilerim iyi gecer ve bebegime birsey olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…