• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Harika Geçen Nişanımızın Fotoğrafları 04.11.2012

Ellerine kollarina saglik.... Cok güzel senin gibi :nazar: Aynisinin kirmizisini istesem ah ahhhhhhh:17::1:

elbiseniz çok yakışmış rengi süper,ömür boyu mutluluklar.

cokg uzel bı kızsın ama o sac modelı hıc yakısmamıs yuzunuzu basık gostermıs salık kalsaymıs daha ıyıymıss
ben makyajını begendım , sac ve o tac oyle olmasaymıs dort dortluk olacakmıs
nazar boncugu olsun tebrıkler

:nazar:

Saçın çok hareketli olmuş, genelde kuaförlerde anlatılana pek uymazlar belkide ondan kaynaklıdır. Makyajını çok çok begendim ve sana yakıştırdım ama elbisene ve nişana pek uyduramadım. :26:

Fotograflarınız çok başarılı.

Hayırlı uğurlu olsun.
Bi ömür mutluluklar. :16:

Nişanlınla çok benziyosunuz söylemeden geçemeyeceğiiiim. :123:

Allah tamamına erdirsin =) Ben de 1 aylık evliyim =) Darısı başınaaa =)

hayırlı olsun allah tamanına erdirsin.. mululuklar... bu arada çok hoş olmuşsunuz

aynısının kırmızısını annem gel diksin canım :))

canım aslında saç istediğim bir modeldi ve çok farklıydı ama saçımın ön kısmının kısalığı yüzünden pek bire bir aynısı olmadı ama genede memnundum herşeyden :))

darısı başıma canım 1 ay değil senelerce aynı insanla mutlu olalım inşallah :))

çoook teşekkürlerrrr,evet herkes çok benzetio,ki birbirine benzeyen çiftler bir ömür beraber olurmuş inşallah Allah bize de kısmet eder :)

veeee topluca tekrar tekrar teşekkürler güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için :))

:54:

Ayyyy tatlım hayırlı uğurlu olsn makyajına bittim bir de saçın açık daha hoş olacaksın kanaatindeyim düğünde o tarz bi model değerlendir:54:

Hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin :)

izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınada uygun fiyata bildiğiniz kiralayan bi yer var mı izmir ici olsun

Göz makyajına bayıldıım :)
Allah tamamını erdirsin inşallah :)
Darısı başıma :)

Back