• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Harika Geçen Nişanımızın Fotoğrafları 04.11.2012

göz makyajına + gözlerine bayıldımmm :16: kirpikler çok yakışmışş kendimi bakmaktan alamadımm:9:maşallah allah nazardan saklasın :nazar: bir ömür boyu mutluluklar :)))

güzel sözlerin için gerçekten çok teşekkür ederim canım,Allah hepimizi mutlu etsin inşallah :))

$20121102_183057.jpg

ANNEMİN ELİNDEN SON DOKUNUŞLAR :nazar:

Sen beğendiysen gerisinin önemi yok :9:
elbiseni çok güzel taşımışsın darısı düğüne inşallah Daha iyileri ile birlikte :123:

Masallah masallah masallah :nazar: Cok güzel olmussun elbisene bayildim zaten aynisindan kinama isterimmmmm :26::1:

Elbiseni nereden aldigimi sorsam ayip olur mu :17:

Masallah masallah masallah :nazar: Cok güzel olmussun elbisene bayildim zaten aynisindan kinama isterimmmmm :26::1:

Elbiseni nereden aldigimi sorsam ayip olur mu :17:

çoook çoook teşekkür ederim canım :)) ne ayıbı olur mu üstteki resimde de paylaştıgım gibi elbisemi annecim dikti,fatih te moda evi var bekleriz :)) hatta şuan magazamızda nişanlıgım duruyor :)

Masallah, masallah :)) Allah tamamina erdirsin, ikiniz de cok mutlu gorunuyorsunuz.

Sen beğendiysen gerisinin önemi yok :9:
elbiseni çok güzel taşımışsın darısı düğüne inşallah Daha iyileri ile birlikte :123:

speeedy gonzalez e katılıyorum:)mutluluklar

Her şey çok güzel görünüyor mutluluklar canım. :16:

ayyy çok güze,makyajına hele bayıldım:30::32:

herşey çok güzel :) inş. hep mutlu olursunuz:)

Hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim :)) düğün için son hız hazırlanıyorum 14 eylül <3

çoook çoook teşekkür ederim canım :)) ne ayıbı olur mu üstteki resimde de paylaştıgım gibi elbisemi annecim dikti,fatih te moda evi var bekleriz :)) hatta şuan magazamızda nişanlıgım duruyor :)

Ellerine kollarina saglik.... Cok güzel senin gibi :nazar: Aynisinin kirmizisini istesem ah ahhhhhhh:17::1:

elbiseniz çok yakışmış rengi süper,ömür boyu mutluluklar.

cokg uzel bı kızsın ama o sac modelı hıc yakısmamıs yuzunuzu basık gostermıs salık kalsaymıs daha ıyıymıss
ben makyajını begendım , sac ve o tac oyle olmasaymıs dort dortluk olacakmıs
nazar boncugu olsun tebrıkler

:nazar:

Saçın çok hareketli olmuş, genelde kuaförlerde anlatılana pek uymazlar belkide ondan kaynaklıdır. Makyajını çok çok begendim ve sana yakıştırdım ama elbisene ve nişana pek uyduramadım. :26:

Fotograflarınız çok başarılı.

Hayırlı uğurlu olsun.
Bi ömür mutluluklar. :16:

Nişanlınla çok benziyosunuz söylemeden geçemeyeceğiiiim. :123:

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin =) Ben de 1 aylık evliyim =) Darısı başınaaa =)

hayırlı olsun allah tamanına erdirsin.. mululuklar... bu arada çok hoş olmuşsunuz

Back