Harika Geçen Nişanımızın Fotoğrafları 04.11.2012

göz makyajına + gözlerine bayıldımmm kirpikler çok yakışmışş kendimi bakmaktan alamadımmmaşallah allah nazardan saklasın bir ömür boyu mutluluklar :)))

güzel sözlerin için gerçekten çok teşekkür ederim canım,Allah hepimizi mutlu etsin inşallah :))

Sen beğendiysen gerisinin önemi yok
elbiseni çok güzel taşımışsın darısı düğüne inşallah Daha iyileri ile birlikte :123:

speeedy gonzalez e katılıyorum:)mutluluklar

Masallah masallah masallah Cok güzel olmussun elbisene bayildim zaten aynisindan kinama isterimmmmm :26:

Elbiseni nereden aldigimi sorsam ayip olur mu

Masallah masallah masallah Cok güzel olmussun elbisene bayildim zaten aynisindan kinama isterimmmmm :26:

Elbiseni nereden aldigimi sorsam ayip olur mu

çoook çoook teşekkür ederim canım :)) ne ayıbı olur mu üstteki resimde de paylaştıgım gibi elbisemi annecim dikti,fatih te moda evi var bekleriz :)) hatta şuan magazamızda nişanlıgım duruyor :)

Masallah, masallah :)) Allah tamamina erdirsin, ikiniz de cok mutlu gorunuyorsunuz.

Sen beğendiysen gerisinin önemi yok
elbiseni çok güzel taşımışsın darısı düğüne inşallah Daha iyileri ile birlikte :123:

speeedy gonzalez e katılıyorum:)mutluluklar

Her şey çok güzel görünüyor mutluluklar canım.

ayyy çok güze,makyajına hele bayıldım

herşey çok güzel :) inş. hep mutlu olursunuz:)

Hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim :)) düğün için son hız hazırlanıyorum 14 eylül <3

çoook çoook teşekkür ederim canım :)) ne ayıbı olur mu üstteki resimde de paylaştıgım gibi elbisemi annecim dikti,fatih te moda evi var bekleriz :)) hatta şuan magazamızda nişanlıgım duruyor :)

Ellerine kollarina saglik.... Cok güzel senin gibi Aynisinin kirmizisini istesem ah ahhhhhhh

elbiseniz çok yakışmış rengi süper,ömür boyu mutluluklar.

cokg uzel bı kızsın ama o sac modelı hıc yakısmamıs yuzunuzu basık gostermıs salık kalsaymıs daha ıyıymıss
ben makyajını begendım , sac ve o tac oyle olmasaymıs dort dortluk olacakmıs
nazar boncugu olsun tebrıkler

Saçın çok hareketli olmuş, genelde kuaförlerde anlatılana pek uymazlar belkide ondan kaynaklıdır. Makyajını çok çok begendim ve sana yakıştırdım ama elbisene ve nişana pek uyduramadım. :26:

Fotograflarınız çok başarılı.

Hayırlı uğurlu olsun.
Bi ömür mutluluklar.

Nişanlınla çok benziyosunuz söylemeden geçemeyeceğiiiim. :123:

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin =) Ben de 1 aylık evliyim =) Darısı başınaaa =)

hayırlı olsun allah tamanına erdirsin.. mululuklar... bu arada çok hoş olmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…