elbisenizin rengi çok yakışmış, pozlarınız da çok güzeller gerçekten :) makyajınızının profesyonel birinin elinden çıktığı belli, aynadan baktığınız ve diğer uzak çekim fotoğraflarda çok hoş gözüküyor ama yakın çekimlerde gerçekten biraz fazla durmuş onu da makyözünüzün photoshopla yaptığını söylediniz zaten.. madem siz de böyle bir şey istiyordunuz oh ne güzel iştemutluluklar dilerim bir ömür boyu
Çok güzel olmuş canım.. Makyajında saçında.. Pınar Hülya da yaptırmışsın gördüm sayfasında... MAŞALLAHH
Aminn canım inşallah çok teşekkür ederim :)cok guzel olmussun masallah :) Allah mutlulugunuzu daim etsin
çok güzel olmuşsun cnm mutluluklarbu arada gittiğin kuaför meşur biri galiba bir kaç kızın topiğinde daha aynı yerde çekilmiş foto var
Allah tamamına erdirsin canım.Mutluluklar
Çok güzel olmuşsun Allah tamamına erdirsin mutluulklar dilerimmm
çok yakışmışsınız,Allah mutlulugunuzu daim etsin inş.
valla ben göz makyajını cok beğendim cok yakışmış.
ayrıca sadece gözlerinin elinde de ciceğin oldugu fotoya da bayıldım , bide nazar boncuklu fotoyu cok beğendim.
Allah tamamına erdirsin mutluluklar:)
cok güzel olmuşsun sadece saçın biraz abartı buldum makyaj yaparken çekilen doğal halini çok beğendim maşallah çok yakışmışsınız allah başınızı bozmasın mutluluklar:))
Çok hoş bir gelin ve damat adayı var karşımda. Mutluluğunuz evlilikle perçinlensin tebrikler.
hayırlı olsun canım :)
Hepinize çooook çoooook teşekkür ederim :) inşallah 14 eylülde de evleniyoruzz darısı tüm isteyenlerin başına :) nazlıhilal canım senin begendiğin fotolar benimde en favorilerim :)cok guzel olmussun tebrikler!!! Allah tamamına erdirsin..
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Mutluluklar.
herşey çok güzel görünüyo, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?