Harika Geçen Nişanımızın Fotoğrafları 04.11.2012

çooook teşekkür ederim canım benimm hep birlikte mutlu olalım inşallah :) evet pınar ayşe bayram number one :)

gözlern yakın plan cekildigi forografta zoomladıgı için abartı sanılabilir ama bence cok güzel özenilmiş bi makyaj falraın üzerindeki sime kadar ince ince yapılmıs bi makyaj çok yakışmış. tabi yakın fotograf cogu zman risk diğer tüm fotografları ben cok begendim su demirli tünel şeklinde olan ksım nerde dıs mekan cekimi nerde yapıldı..

canım o yakın çekim olanda makyözüm photoshopla alt kısmı siyahlaştırmış biraz daha fazla haklısın dogru tespit :)çook teşekkür ederim begenmene sevindim :) bahçeşehir gölet de oldu dış mekan cekimi

Harika görünüyorsunuz canım... mutluluklar ...allah tamamnını erdirsin inşallah...SÜPERSİNİZ

Çok güzel olmuş canım.. Makyajında saçında.. Pınar Hülya da yaptırmışsın gördüm sayfasında... MAŞALLAHH

elbisenizin rengi çok yakışmış, pozlarınız da çok güzeller gerçekten :) makyajınızının profesyonel birinin elinden çıktığı belli, aynadan baktığınız ve diğer uzak çekim fotoğraflarda çok hoş gözüküyor ama yakın çekimlerde gerçekten biraz fazla durmuş onu da makyözünüzün photoshopla yaptığını söylediniz zaten.. madem siz de böyle bir şey istiyordunuz oh ne güzel işte mutluluklar dilerim bir ömür boyu

Maşallaaaaaaaaaaahhh çok güzel olmuşsun, göz makyajını çok beğendim. Özelliklede kirpiklerini.

Allah mutluluğuna mutluluk katsın, tamamına erdirsin canım :)

Maşallaaaaaaaaaaahhh çok güzel olmuşsun, göz makyajını çok beğendim. Özelliklede kirpiklerini.

Allah mutluluğuna mutluluk katsın, tamamına erdirsin canım :)

çok teşekkür ederim canım başta baya olumsuz eleştirilerim aldım nedense ama bunlar iyi geldi :)) aminn canım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…