Canım benim her şeyin harika gözüküyor allah tamamına erdirsin inşallah.. Ben makyajını çok beğendim zaten yapan kişi Pınar Ayşe Bayram kendisi prof makyöz hatta zamanında tarkanın makyözüymüş.. benim nişanımda da makyajımı kendisi yaptı ne akma ne bozulma hiç bir problem yaşamadım herkese de tavsiye ediyorum. Arkadaşımız farklı olması için kendisi böyle bir makyaj tercih ettiğini söylemiş düğünde daha sade yapacağını da belirtmiş. Emeğe saygı gösterelim lütfen..
Kebirecim sana da tekrar mutluluklar diliyorum :)
Iyi bir makyozun yaptigi belli zaten.Amator biri olsaydi eline yuzune bulastirirdi.Gayet muntazam yapmis.Tabii herkesin begenisi farkli olabilir,cok normal.
canım o yakın çekim olanda makyözüm photoshopla alt kısmı siyahlaştırmış biraz daha fazla haklısın dogru tespit :)çook teşekkür ederim begenmene sevindim :) bahçeşehir gölet de oldu dış mekan cekimigözlern yakın plan cekildigi forografta zoomladıgı için abartı sanılabilir ama bence cok güzel özenilmiş bi makyaj falraın üzerindeki sime kadar ince ince yapılmıs bi makyaj çok yakışmış. tabi yakın fotograf cogu zman risk diğer tüm fotografları ben cok begendim su demirli tünel şeklinde olan ksım nerde dıs mekan cekimi nerde yapıldı..
Allah tamamına erdirsin mutluluklar...Çok güzel görünüyorsunuz...
Harika görünüyorsunuz canım... mutluluklar ...allah tamamnını erdirsin inşallah...SÜPERSİNİZ
çok teşekkürler canım Allah isteyen herkese nasip etsin en en en güzellerini :)
inşallah canım cümlemizinsenin güzel dileklerin kadar güzel ve huzurlu bir hayatın olsun inşallah
inşallah canım cümlemizinsenin güzel dileklerin kadar güzel ve huzurlu bir hayatın olsun inşallah
Eki Görüntüle 560284 Eki Görüntüle 560285 Eki Görüntüle 560280 Eki Görüntüle 560277 Eki Görüntüle 560276 Eki Görüntüle 560269 Eki Görüntüle 560268 Eki Görüntüle 560267 Eki Görüntüle 560266 Eki Görüntüle 560281 Eki Görüntüle 560259 Eki Görüntüle 560260 Eki Görüntüle 560262 Eki Görüntüle 560263 Eki Görüntüle 560264
Masallah masallah
Maşallaaaaaaaaaaahhh çok güzel olmuşsun, göz makyajını çok beğendim. Özelliklede kirpiklerini.
Allah mutluluğuna mutluluk katsın, tamamına erdirsin canım :)
çok güzelsiniz allah tamamına erdirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?