Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Harika Duvar ünite resimleri çok şık

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Violata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
65
0
86
46
İstanbul
..bunları maskoda bir firmada gördüm..ben hepsini çok beğendim panelsiz olanlar hoş duruyor sizce hangisi arakdaşlar .

Eklentiler

• $08juju2 copy.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 788
  • $19884857.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 405
  • $68918347.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 1.231
  • $bianco tv.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 891
  • $Comp3.webp
    18 KB · Görüntüleme: 380
  • ${AF2ED10A-3DA3-42A9-89C0-496A5A802078}.webp
    19 KB · Görüntüleme: 607
  • $e-mobilya.com.tr.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 352
  • $atalay mobilya.webp
    10 KB · Görüntüleme: 742
  • $akabe1.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 308
  • $atalay mobilya (3).webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 327
  • $atalay mobilya (2).webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 517
  • $lazzoni.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 360
Ben sevmiyorum böyle ünite ya tv nin kenarından köşesinde bişiler var çok göz yorucu

Güzel olsalarda kaydirigubbakcemile2

Tv ünitesi bir evin olmazsa olmazı haline geldi artık doğru modeli seçerseniz !! yok hayır karma karışık bişi seçerseniz göz yorucu hale gelir

artık salonlar için tavsiye dilen ve daha çok tercih edilen

köşe koltuk karşısına tv ünitesi ortaya şıkbir sehba yer ve mekan uygunsada masa sanlayle ve konsol .. o kadar vitrinler falan tercih edilmiyor artık ..

Son düzenleme:
Tv üniteleri güzel hoş da arkadaşların dediği gibi göz yorduğunu düşünüyorum. Bir de evde fazladan temizlenecek bir eşya daha çıkmış oluyor.kaydirigubbakcemile3 Ünitenin altını silmek istesem kim tutup çekecek onu bilmiyorumkismile

Bayılıorm benimde evimde var. Arkadaki duvarada duvar kağıdı yaptık çok şık oldu salonumuz. :)

ne kadar güzel görünüyorlar,çok çok beğendim.Ama bunu almak için kendi evin ve geniş bir odan olacak.....

çok ayrı parçaları duvara monte ettirince bazıları sanki mutfak dolabı gibi geliyor bana ve ayrıca göz yorucu....bende daha sade ve simetrik olanlarını beğeniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…