Tatlı Tarifi Harika çikolatalı donut resimli(alıntıdır)

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
39
kızlar dışarıda severek yediğimiz donut'u bizimde evde yapmamız çok basit işte size çok lezzetli bir donut tarifi afiyet olsun

500 gr un 1 yumurta 1,5 çay bardağı ılık süt 1 çorba kaşığı kuru maya 1 yemek kaşığı toz şeker çok az sıvıyağ tuz 1 paket bitter çikolata

tüm malzemeleri sırasıyla karıştırıp hamuru yoğuralım 20 dakika kadar mayalandıralım hamurdan parçalar koparıp halka şekli verelim soğuk yağa bırakalım kızarması için. daha sonra çikolatayı benmari usulü eritip kızarmış donutları çikolata sosuna buluyoruz afiyet olsun

Eklentiler

• $donut.jpg
    93,5 KB · Görüntüleme: 112
biraz önce yaptım ben hemen hemen aynısı oldu ama onun resmini çekemedim o yüzden alıntı yaptım

off süper yaa kaç gündür canım nasıl donut ve kahve istiyor çok iyi oldu bu ben deniycem bir iki gün içinde, foto çekebilirsem eklerim burayada. minik pasta süsleri, hindistan cevizi falan da almak lazım. bir de arkadaşlar şu dr. Oetker'in little muffins diye bir karışımı var ya, onun içindeki çilek sosunu donuta da koyabilir miyiz acaba? yapan var mı bu muffinsleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…