Örgü Harika bir klozet takımı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

hanzadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
5.220
92

umarım eklenmiştir.dün becerememiştim eklemeyi resim alıntıdır.
hünerli bayanlar hemen örmeye başlayın.
eğer beğenmediyseniz elimde bir kaç örnek daha var.

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede cok guzel bi takimmis arkadaslar , benden sizede bi ornek olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili Hanzadem,
Gönderdiğin koli bugün geldi. Klozet takımı ve pelerin harika olmuş. Bu kadar beklemiyordum. Ellerine emeğine sağlık.. Yeni bir şeyler varmı...
selamlar

harika bayıldım çok şeker nasıl yapıldığını bilen varmı varsa anlatırmısınız

akadaşım bende dışarı el işi yapıyorum ama hiç banyo seti yapmadım dışarıya fiyat olarak ne istiyorsun benim için bi fikir olsun

bu klozet takımları çok hoş ta sadece örgü değide altına uygun bir renkte kumaş yada ne deniyo adını unuutum ince süngerli kumaşlar varya onlardan geçirilse daha hoş ve kullanışlı olmazmı?birde bu örgüler yıkanınca nasıl oluyo bozuluyormu?

Görüntü olarak güzel de kullanımı temizliği zor olsa gerek.CADIARZU

Heleki çocuklu bir ev için ideal olmaz diye düşünüyorum.Yeminle iki günde cılkını çıkarır benim sıpalar :1no2:

3 ve 4 düncü resimlerin tarifini yazarmısınız nasıl iple ördünüzü söylerseniz çok sevinirim

arkadaşlar siz evinizde hiç örgü pas pas kullanmıyormusunuz veya anneniz hiç kullanmadımı.bunlarda aynı ondan değişen hiç bir şey yok.benim annem örgü paspasları en az 10 yıl kullanırdı hiç bir şey olamazdı..ben balkonda kullanıyorum hiç bir şey olmuyor.

ben geçen gün bitirmiştim çokta güzel oldu ellerime sağlık şuanda kullanıyorum ama kenarları çok kötü oldu be arkadaşım ya ben onları nasıl düzeltebilirim acaba biliyomusun ?????Şeniz

kenarları derken ......orayı anlamadım..hangi modeli yaptın ayrıntılarını yazarsan yardımcı olurum..

kenarları derken ......orayı anlamadım..hangi modeli yaptın ayrıntılarını yazarsan yardımcı olurum..

yani ördüğüm klozet takımının paspasının kenarı tatlım hep ipleri çıkmış bende anlayamadım :1closedeyes:nasıl olmuş o kadar yaptım uğraştım da acaba ben onu tekrar mı sökecem yani baya kenarları dağıldı bozuldu umarım anlatabilmişimdir canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…