Saç Kesim Şekilleri Harika Bigudi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
doc mesaj atamıyorum sana mesajlarını silmen gerekiyormuş canım

dün akşam yatmadan saçlarımı açtım umduğumdan daha güzel oldular
şekillendirici sürmediğim halde hala saçlarımda dalgalar duruyor
ama benm saçlarım normaldede dalgalı belkide ondan bu kadar kalıcı oldu bilmiyorum
çubuğu kutuya sığması için ikiye bölmüşler
yaparken bigudilerin içine sokuyorsun ve çekiyorsun işte o çekme anında bağlantı yeri çıkıyo
o insanı gıcık ediyor
o iki ucu japon yapıştırıcısıyla yapıştırmak benimde aklıma geldi öyle yapıcam zaten kutuda muhafaza etmeme gerek yok nasılsa
kısacası keşke almasaydım demiyorum elim alışınca daha düzgün yaparım zamanla
korkmana gerek yok yani canım=)
bu arada olabildiğince saç almaya çalıştım ama hepsine mümkün diil yetmedi
gerçi bu halide fena olmadı
ensemdeki saçların uçlarına kısalar kaldı bende onlarla yaptım hiç fark yok

canım inanılmaz sevindimm!
benim saçlarım da aşırı düz ama düz halini de çok seviyorum ve uzun kırıksızdır bu şekilde de kalsınlar istiyorum ablam maşa sprey derken kestirmekten kısacık kaldı saçları
eğer bende sende kaldığının yarı süresi kadar kalıcı kalırsa daha ne isterim ki :))))
inş inş :))) bi an önce gelsin daha da heveslendim şimdi ya heheh:))
canım bi de rahat yatılır mı onlarla acaba nası yumuşaklar mı???
inş bana da sen gibi iyi gelir bundan sonra kıvırcık olmak istediğimde elimin altındaki malzemeler bu bigudiler olsun istiyorum inşşş =))))

bayağı yumuşaklar eğer saç diplerinden yaparsan tabi biraz rahatsız yatarsın ama hiç olmaz diil
ben dün o şekilde yatsam yatardım ama nasıl olucanı görmek için meraktan açtım
bence en kalıcısı sabahtan yapıp çıkmak
saçını kurutma makinesiyle kurutunca içleri de kuruyo zaten üstüne de bi sprey tamamdır

valla süper bişeymş kızlar ama onların içine saçı nsl yerleştirdiğnzi hala çözemedmakannehir

Ben niye görmüyorum foto filan acabaCADIARZU

pazarda 5 tl ye satıyorlar
geçen hafta kafama yatmadı die almadım
bu hafta alırım

tatlım sen alcam demişsn dün okudumda geldimi? denednmi nsl?özellikle dümdüz saçı olanlar için bi çare mi kaydirigubbakcemile2,ayy umarım öyledirreyvahedigeldismile

canım bekliyorum halaa
amerikadan geliyor bi de burda ptt aracılığıyla gelcek sanırım uzıcak ondan
haftaya gelir diye umut ediyorumm
ayrıca bence bi çare olucak evet çünkü ıslak saç onun içinde kurucak ve başka bi şekillendiriciye gerek kalmadan şeklini korucak diye düşünüyorum
tabi aldığımda hemen denicem 80 cmlik düz saçlarımda
o zaman daha ayrıntılı olarak yazarım henüz deneyen sadece Missa var sanırım

ayyy hadi inş,bekliyorum tatlım takipteym

Kullandıktan sonra mutlaka yorumlarını yaz canım olur mu?maşalı saçı kullanmayı çok seviyorum ancak sabahları zaten işe zor yetişiyorum o yüzden ancak düzleştirip çıkabiliyorum bu ürün benim için de çok pratik olacak kaydirigubbakcemile2

doc daha gelmediler
bu kadar geç mi kalıyor amerikadan gelen ürünler ya
bende merak ediyorum memnun kalıcak mısın? çünkü saçların düz
inş işe yararlar sende de

bende az önce aldım yakaladımdan 14 tl ye. 9 uzun 9 kısa parça diyor uzun dediği 12 cm kısa dediği 6 cm..biraz kısa olacak saçım için sanırım ama aldım yine de eğer çok kısa gelirse elden çıkarırım artık ne yapayım.. ya da sadece uclarına uygulayıp saçı arkaya doğru toplayabiliriz yarım topuz gibi :S :)

Son düzenleme:
kızlar daha gelmedi ya bekliyorum
burda ptt dağıttığı için heralde :S
gümrükte fln mı takıldı acaba ne biliim geldiği zaman yazıcam merak etmeyin

ivit bigudiler geldi güzel beğendim.. boyları kısa ama kıvırcık olduğu için kısa yani 12 cm lik bigudiler içine 30 cmlik saçımı tam aldı. her yerde 30 tl filan yakaladımda 14 tl kargoyla 17.45 e geliyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…