• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Harika Bigudi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar benim de geldi benim saçımı 55 cmlik şey zor aldı bazı yerlere 2 tane takmak zorunda kaldım ayrıca benim aldığımda 40 tane vardı ve zor yetti nerdeyse 2-3 tane fln kaldı ekstradan
çıkarınca dalgalar güzel oluyor yalnız fazla yapılmış gibi oluyor bu sefer de. biraz oynadım açılsınlar fln diye bu sefer de yokoldu dalgalar yani pek kalıcı olmadı bende. sprey sıktım baya ama yetmedi sanırım bilemiyorum belki benim saç yapımdan.
ayrıca takmam fln 2 saatimi aldı sabah da açmam yarım saatimi aldı benim. yani fazla uğraşlı geldi açıkçası bi an
gece yatarken de harbiden zorlanılıyor ben sünger bigudi gibi olur diye düşünmüştüm ama sert plastikten olduğundan sanki taşların üstüne yatmaya çalışıyormuşsun gibi oluyor.
yani açıkçası çok beğenmedim ama bi kaç kere daha denicem daha pratik yöntemlerle daha kalıcı dalgalar için.

kızlar bu turkiyede satılıyor bir sitede ben aldım kullanıslı sacını maasa ile yakmak istemeyenler için ideal.hatta ben sacımı spreyleyir yapıyorum 2 saat bekleyip acıyorum güzel dalgalanıyor byada idare ediyor hemde fiyatı 10 15 lira aralığında bişey bi internet sitesinde satılıyor kredi kartınız varsa yada hesaplarına para yatırıp alabilirsiniz isteyenler özelden yazsın sitenin adını veririm.burdan yazmak yasak sanırım

ay cok pardon ben siteye hızlı bakıp cıkan biri oldugum için göremedim siz siteyi biliyormussunus zaten.herkesler güle güle kullansın o zaman

kızlar benim de geldi benim saçımı 55 cmlik şey zor aldı bazı yerlere 2 tane takmak zorunda kaldım ayrıca benim aldığımda 40 tane vardı ve zor yetti nerdeyse 2-3 tane fln kaldı ekstradan
çıkarınca dalgalar güzel oluyor yalnız fazla yapılmış gibi oluyor bu sefer de. biraz oynadım açılsınlar fln diye bu sefer de yokoldu dalgalar yani pek kalıcı olmadı bende. sprey sıktım baya ama yetmedi sanırım bilemiyorum belki benim saç yapımdan.
ayrıca takmam fln 2 saatimi aldı sabah da açmam yarım saatimi aldı benim. yani fazla uğraşlı geldi açıkçası bi an
gece yatarken de harbiden zorlanılıyor ben sünger bigudi gibi olur diye düşünmüştüm ama sert plastikten olduğundan sanki taşların üstüne yatmaya çalışıyormuşsun gibi oluyor.
yani açıkçası çok beğenmedim ama bi kaç kere daha denicem daha pratik yöntemlerle daha kalıcı dalgalar için.

2 saat mi:1shok:
naptın sen doc sanırım çok ince bi iş çıkarmaya çalıştın
ben sabaha kadar yatmak değil bikaç saatliğine bile dayanamıyorum
yaklaşık 4-5 saat saçımda kalıyorlar sonra açıyorum öylece yatıyorum
böylelikle çok yapılı gibi durmuyolar
neyse eln alışınca pratik kazanırsın

2 saat mi:1shok:
naptın sen doc sanırım çok ince bi iş çıkarmaya çalıştın
ben sabaha kadar yatmak değil bikaç saatliğine bile dayanamıyorum
yaklaşık 4-5 saat saçımda kalıyorlar sonra açıyorum öylece yatıyorum
böylelikle çok yapılı gibi durmuyolar
neyse eln alışınca pratik kazanırsın

canım valla bilmiyorum ben de bu kadar sürmesini anlayamadım tabi ben 36 tane fln taktım kafama :) ondan sanırım böyle oldu. sonra tekrar denemedim ama gerçekten çok da rahat değiller. bi dahaki sefere jöleleyip yapıcam böylece hemen gitmezler diye umut ediyorum. benim 4-5 saatle hayatta yetmez bi de sabah çıkıyorum ondan mecbur bunlarla yatmak zorundayımm

elden para verip alabilceğimz yer yokmudr acep:S

bu yakaladın yakaladın sitesinde 13,90tl..bende kredi kartı falan kullanmıyorum ama sitede ödeme seçenekleri varmış,havale yada mobil ödemeyle alınabiliyor..havale yapmayın 5tl masraf alıyor banka,ben mobil ödemeyle aldım dün,bugün siparişiniz kargoda dedi..bulunduğum yere cumartesiye anca gelir..bende hep maşa kullandım bugüne kadar ama saçlarımın ucu yıprandı,kestiriyorum bir aya yine yıpranıyodu,bakalım bu ürün umarım maşayla aynı bukleleri yıpratmadan yapacakmı..

bnde bu ürünü yaklask 3 a once fıln baska bı sıtede gormusytm 12 tl ye gorunce byıldm tabı kuzenler fln derken 4 kutu sıparıs ettm ama o sıteden sureklı alısverıs yaptıgım ıcın onlar 1 kutuda hedıye yollamıslar.urunu beklerken oyle heycanlıydmkı gun sayıyodm resmn sonra geldı ve denemeye basladım ama malesf benm ısıme yarayacak bısey deılms cunku bnm saclarm kalcamda tam yapınca sacımın yarısı dısarda kaldı aslında gercekten super bı urun cok pratık eger sacı omzunda hatta ensesınde fln olanlar hıc tereddut etmeden alabılırler kuzenımn sacları omzundaydı onda denedm sacları dmduz olmasına ragmen guzel oldu 1 saat ble tutmadık sacında hemde jole kopuk fln surmeden

yazmayı unuttum bnde suan 2 kutu var zaten kendıme 2 kutu sıparıs etmıstm bnde saklıyorum artık ılerde sacımı kestırrsem kullanırım dıe ama bu yasıma kadar saclarım hıc belımden yukarı cıkmamıstır:64::64:

dedıgım gıbı canım eger sacların omzunda fılansa cokta dusunmene gerek yok derım ama sacların gurse 2 kutu almanda fayda var bı kutuda 8 kucuk 8 buyuk parca var gercekten cok pratık ve sacları hıcbır zararı yok keske benımde ısıme yarayabılse:43::43:

yaa bende istiyorum saçım omuzlarımda.ama kartla falan alınıyomuş benim kartım yokkiii :) havaleye falanda güvenemiyorum.napcam ben yaaaaaa :(

yaa bende istiyorum saçım omuzlarımda.ama kartla falan alınıyomuş benim kartım yokkiii :) havaleye falanda güvenemiyorum.napcam ben yaaaaaa :(

ya canım benım sureklı alısverıs yaptıgım bı sıte var suana kadar ne kadar alısverıs yaptıgımı hatırlamıyorum bıle cok guvenılır bı sıte sımdıye kadar hıcbı olumsuzluk yasamadım havaleylede alısverıs yapılıyo adresını verıyım dıcem ama yanlıs anlasılmak ıstemem reklam yapıyo fıln dıe :26:

Pratik mi? tek başıma yapamadığım hiç bişey pratik değildir :)
ben maşayla 15 dkda harika bukleler yapabiliyorum hemde tek başıma :)

Back