Saç Kesim Şekilleri Harika Bigudi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
hemen yakalamak lasım o zamankaydirigubbakcemile3

ben yakaladım kızlar
internetten alışveriş yapma konusunda çok cesaretliyim
ama sağlam bi siteye benziyor rahat olabilirsiniz
hatta annem bikaç bişe sipariş etti
5li mutfak seti ve poşet kapatıcı aldık bigudilerin yanında gelince yorumlarımı da yazarım

3buçuk lira kargo ücreti
akşama kadar yaptığım tüm ürünler için ekstra kargo ödeme de yapılmıyormuş
mesela ben bu ürünü aldım akşam aklımda kalan bi ürün daha oldu onu da alırsam hepsi bir geliyo

benim saçım bu sitedekilere göre çok uzun kalıo ölçtüm en az 70 cm gerekiyor bana burdakilerse 30 cmlik en uzunları.
curlyformerstan 2 tane 6lık setten uzunlardan lazım bana. sevgilimle konuşuyorduk alsam mı fln diye. benim kredi kartım yurtdışına açık değil bitanem bana sölicek :) hemen sölicekti aslında ama o siteden kesin gelir dimi ya sizden onay almak istedim.
www.curlformers.com sitesi.

Son düzenleme:
doc alırsan bizede söyle nasıl aldığını ve menun kalıp kalmadığını

Son düzenleme:
tamam canım. bitanem 40lı setten sölicek bana pazartesi günü
biraz pahalıya geliyor ama 66$ seti 10$ da kargo ücreti
ama aradığım şeyin bu olduğunu düşünüyorum bi çok video izledim ve bayıldım resmen
düşününce aslında bi maşa fiyatına geliyor üstelik saçı kırmayan versiyonu
bir de böyle güzel maşa yapamayan biri olarak kuaförlerde 2-3 kere maşa yaptırmaya bedel :)
10 günde fln geliyormuş alır almaz denicem ve size dönücem :)

tabi daha önce ellerine ulaşan arkadaşlar hemen yorum yaparlarsa iyi-kötü diye ben de ona göre alırım
burda 14 milyon ben en az 100e alcm çünkü lütfen paylaşın kızlar :)

Son düzenleme:
kızlar sevgilim bugün söylemiş :)
elime ulaştığında hemen denicem fazla hevesliyim! :))

ay bu harika ama benim saçım pırasa tabir edilen cinsten fönlü gibi geziyorum kendimi bildim bileli alsam bende işe yararmıki

you_know benim de öyle canım o yüzden maşa ve normal bigudiler bi süre sonra salıyor kendini
ondan bi şekillendirici ürünle bu işi kıvırırım gibime geliyor
buna ne sürülür ki bu bigudiler için? jöle ya da köpük sert mi yapar acaba

tamam canım bakıyım bi elime ulaşsınlar deniyim:))
bigudilerim kargoya verilmiş bile:))
matmazel canım sende var mı bu bigudilerden? saçlarının resmini fln koysana nasıl oluyor görelim biz de :)

bigudiler bugün elime ulaştılar hatta şuan saçımdalar
ama malesef saçıma az geldiler ya benim saçım çok uzun belirli yerleri olsun yeter ben için diyorum
kalıcı olması için bişe de sürmedim bilmiyorum artık açınca nasıl olcaklar
ilki acemi olur zaten
ama kutunun içinden çıkan şeylerin hepsi çok dandik sanki 1 milyoncudan alınmış gibi
zaten çubuğu ikiye bölmüşler onları birleştirince saçından çekerken ayrılıveriyolar yarısı içerde kalıyo sinir bişe
doc inş seninkiler daha kaliteli çıkar gerçi bu da iş görüyor

canım çubuğu fln yapıştırsan japon yapıştırıcısıyla fln? o zaman ayrılmaz heralde ikiye
sanırım esas piyasadaki curlformers onun taklidi magic leverage
youtubeda fln curlformersla sürüyle video var ama magic leverageın hiç bulamadım
umarım güzel olur senin de haber vermeyi unutma yarın canım sakın
bu arada az geldi demişsin ya kalın kalın tutamlar alamıyor musun içine koymak için acaba?
ben arada kalın tutamlar alırım daha kalın dalgalarım olur diye düşünmüştüm de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…