- 4 Temmuz 2023
- 62
- 25
- 27
-
- Konu Sahibi sonperdetiyatro
Ya altoda kalktom kahvalto ettim mufal topladım dün gece de hareket etmedi sonra dedim hadi çikolatalo nişey yiyim normalde ds yiyemiyorum kusuyorum ama hareket etsin diye üç tand çikolata dolgulu biskivi yedim hala daha da harelet etmediKuzum saat daha erken. Biraz daha bekle bakalım. Senin beklediğin zamanda hareket etmedi diye hemen bir problem mi var acaba diye düşünme. İyi düşün, iyi olsun. İnşallah vaktinde, sağlıklıca alırsın kucağına minnoşunu
Kuzum doktorunu ara o zaman istersen. Ama bugun hareket etmedi diye değil de dünden beri hareket etmedi diye söyle istersen. Son 24 saat içinde 9-10 defa hareket hissediyorsan problem yok diye biliyorum. Ben 20 haftalık gebeyim ve neredeyse hiç hissetmedim daha. O yüzden seni de yanlış yönlendirmek istemem. Deneyimli annelerimiz inşallah görür de yorum yaparlar. Allah ın izniyle iyidir inşallah içini ferah tut senYa altoda kalktom kahvalto ettim mufal topladım dün gece de hareket etmedi sonra dedim hadi çikolatalo nişey yiyim normalde ds yiyemiyorum kusuyorum ama hareket etsin diye üç tand çikolata dolgulu biskivi yedim hala daha da harelet etmediendiielendim böyle olunca amin inşallah
Dün çok hareket ettiyseniz o da yorulmuştur, uyuyor olabilir.Merhaba 25+5 den herkese selam. Dün izmite gittim istabbul da yaşıyorum biraz yoruldum geldiğimde belim çok ağrıyordu erkenden uyudum ama bebeğim çok az hareket etti. Sabah kalktım günaydım dddiğimde elimi koyduğumda tepki verir. Sabahtan beri hiç hareket etmsdi nerdeyse çol endişeliyim doktora danışmalı mıyım? Doktorumu aşırı darladığım için sormak gerdksiz mi bilmiyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba 25+5 den herkese selam. Dün izmite gittim istabbul da yaşıyorum biraz yoruldum geldiğimde belim çok ağrıyordu erkenden uyudum ama bebeğim çok az hareket etti. Sabah kalktım günaydım dddiğimde elimi koyduğumda tepki verir. Sabahtan beri hiç hareket etmsdi nerdeyse çol endişeliyim doktora danışmalı mıyım? Doktorumu aşırı darladığım için sormak gerdksiz mi bilmiyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Kuzum doktorunu ara o zaman istersen. Ama bugun hareket etmedi diye değil de dünden beri hareket etmedi diye söyle istersen. Son 24 saat içinde 9-10 defa hareket hissediyorsan problem yok diye biliyorum. Ben 20 haftalık gebeyim ve neredeyse hiç hissetmedim daha. O yüzden seni de yanlış yönlendirmek istemem. Deneyimli annelerimiz inşallah görür de yorum yaparlar. Allah ın izniyle iyidir inşallah içini ferah tut sen
Doktordna geldimçok şükür gayst iyi hatta gülücük bile attı annesine fake atmak hoşuna gitti sanırım yüreğimizi hoplattı plesenta previa da olunca evlatcığım. Doktorum iş yapma dinlen bugün iyice hepimizin gözü aydın dedi o bile gerilmiş çük şükür rabbim herkese hayırşı doğumlar sağlıklı lo evlatlar ve bedeni sıhhat versin.
Canım eğer hala aynıysa,
hissetmediysen istersen bi doktora git bence..
Dün çok hareket ettiyseniz o da yorulmuştur, uyuyor olabilir.
Biraz acılı bişiler veya çikolata yiyin, birkaç saat gözlemleyin. Yine de endişeliyseniz doktorunuza sormaktan çekinmeyin, kadın doğumcular andişeli annelere alışkınlar.
Kuzum doktorunu ara o zaman istersen. Ama bugun hareket etmedi diye değil de dünden beri hareket etmedi diye söyle istersen. Son 24 saat içinde 9-10 defa hareket hissediyorsan problem yok diye biliyorum. Ben 20 haftalık gebeyim ve neredeyse hiç hissetmedim daha. O yüzden seni de yanlış yönlendirmek istemem. Deneyimli annelerimiz inşallah görür de yorum yaparlar. Allah ın izniyle iyidir inşallah içini ferah tut sen
Sevindim canım dinlen iyice yorma kendiniDoktordna geldimçok şükür gayst iyi hatta gülücük bile attı annesine fake atmak hoşuna gitti sanırım yüreğimizi hoplattı plesenta previa da olunca evlatcığım. Doktorum iş yapma dinlen bugün iyice hepimizin gözü aydın dedi o bile gerilmiş çük şükür rabbim herkese hayırşı doğumlar sağlıklı lo evlatlar ve bedeni sıhhat versin.
Teşekkür ederimSevindim canım dinlen iyice yorma kendini
Oy kuzum benim hadi gözümüz aydınDoktordna geldimçok şükür gayst iyi hatta gülücük bile attı annesine fake atmak hoşuna gitti sanırım yüreğimizi hoplattı plesenta previa da olunca evlatcığım. Doktorum iş yapma dinlen bugün iyice hepimizin gözü aydın dedi o bile gerilmiş çük şükür rabbim herkese hayırşı doğumlar sağlıklı lo evlatlar ve bedeni sıhhat versin.
Siz yorgun oldugunuzda bebekte yorgun oluyor sıkıntı etmeyin solunuza uzanın en net öyle hissediliyor sıkıntıda etmeyinMerhaba 25+5 den herkese selam. Dün izmite gittim istabbul da yaşıyorum biraz yoruldum geldiğimde belim çok ağrıyordu erkenden uyudum ama bebeğim çok az hareket etti. Sabah kalktım günaydım dddiğimde elimi koyduğumda tepki verir. Sabahtan beri hiç hareket etmsdi nerdeyse çol endişeliyim doktora danışmalı mıyım? Doktorumu aşırı darladığım için sormak gerdksiz mi bilmiyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Çok şükür ür öyle dün akşama doğru hareketlendi sonraSiz yorgun oldugunuzda bebekte yorgun oluyor sıkıntı etmeyin solunuza uzanın en net öyle hissediliyor sıkıntıda etmeyin
Çok şükür ür öyle dün akşama doğru hareketlendiSiz yorgun oldugunuzda bebekte yorgun oluyor sıkıntı etmeyin solunuza uzanın en net öyle hissediliyor sıkıntıda etmeyin
Cok sağolun teşekkür ederimOy kuzum benim hadi gözümüz aydınbana bile bir rahatlama geldi inan. Çok çok sevindim. Rabbim vaktinde, kolay bir doğumla sağ salim yavrucağını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin kuzummÇok şükür ür öyle dün akşama doğru hareketlendi
Cok sağolun teşekkür ederimamin amin inşallah bütün hamilelere kolaylık nasip etsin Rabbim