Canim sen neler yaptin peki. Telden giriyorum her sayafayi tek tek bakmak cok zor kopyala yapistir yapiversene:) benimde 1 haftada 3 cm oldu.
tatlım ben telkin dinliyorum, çörek otu+mersin yağıyla masaj yapıyorum, bir iki kere buz masajı yaptım bi de egzersiz yapıyorum. sen neler yapıyosun?
kızlar bugün alışverişe çıktım hç bir sey alamadan geri döndüm bide yarım saat ağlayıp kendimi üzmem yanıma kar kaldı.. 70i bile dolduramıyorum ama artık kendimi bunun için üzmiycem madem kendimi değştiremiyorum o zaman dsarıdan hos goruniyim.. Kızlar südyenin içine koyulan südyen pedi galiba adı bisey varmis onu nerdn temin edeblrm?? Cevabınızı bekliyorum yarın almam lazm sizleri seviyorum iyıkı bu forum var
Pentiden temin edebilirsin görmüştüm orada:)
İnternet sitesinde görmüştüm canım 30 lira gibi fiyatı vardı eğer bulamadıysan gg gibi sitelerde bulabilirsincanım nerdeki pentide gördun sen? istanbuldaysan hangı subesı?
kızlar bana yardımcı olur musunuz.bende buzla masaja baslamak ıstıyorum.haftada kaç gun ve nasıl yapmalıyım? normal masajda yapmak ıstıyorum her gun.var mı bakıpta yaptıgınız bır vıdeo?
kızlarrr ben cok geride kaldım napıyonuz ne ediyonuz bi haftada 3 cm büyütüyosunuz bi anlatıverin yazdıklarınızdan bişey anlamadım
kızlar hadi ama forumdan çok ayrılmayalım haberleşelim gelişmeler nasıll ??
Sen ne yaptın canım ramazandan sonra tekrar başlayacaktın soya sütüne salmamışsındır umarım
ben bıraktım hiçbişey yapmıyorum canım ben pes ettim sıkıldım artık cok yoruldum yasımın dolmasını bekliyorum silikon yapıcam bıktım artık bıktım Allah size yardımcı olsun ben umudumu yitirdim siz yitirmeyin Allah cok yakında istedİginiz bedene kavusmanıza yardımcı olur inşallah
Banada şeytan bırak olmuyo diyo ama bırakmak istemiyorum of ya of :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?