• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harç paraları!

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Selam arkadaşlar.Harç paraları üniversite öğrencileri için önemli bir yer kaplıyor.Son dönemlerde çıkan haberlere bakarsak kalkacağı yönünde.Ama daha kesinlik gelmedi.Benim sizlerden isteğim;bütün öğrencileri ilgilendirdiği için bu durum,harç paraları ile ilgili son çıkan haberleri birbirimize bildirirsek bu konuda herkes aradığı soruların cevaplarını bulur.Sonuçta benim gördüğüm haberi sizler kaçırabilirsiniz,sizin gördüğünüzü ben kaçırabilirim.Bu konuyu bu yüzden açmak istedim.Umarım herkes birbirine yardımcı olabilir.Bu konudaki tartışmaları,görüşlerinizi de yazarsanız sevinirim.Birbirimize yardımcı olalım arkadaşlar çünkü bu durum bütün öğrencileri ilgilendiriyor.Şimdiden teşekkür ederim.

ne zamandır harçlar kalkacak deniyo ama.. aldığın ders saati kadar para ödenicek diye biliyorum.. alttan alanların vay haline.. (bknz: ben)

Bu sene başbakan:"harçlar kalkacak" dediğinden beri bir açıklama gelmedi.Ve herkes bu açıklamaları bekliyor,kalkacak ama nasıl? Birinci ve ikinci öğretimlerin durumu ne olacak herkes buna odaklanmış durumda yani bir an önce açıklama yapsalar iyi olacak.Herkes bu soruların cevaplarını bekliyor.Takip ediyorum haberlerden ama yine birşey yok.Umarım biran önce açıklığa kavuşur bu konu.Bazı arkadaşlarımız heveslenip harçlar için para biriktirmemeyi düşünebilir ama kimse bence dereyi görmeden paçayı sıvamasın arkadaşlar,hergün yeni bir kanun çıkıyor sanki ya birşeyi ortaya atıp geri çekilmesinler o zaman.

Bu döneme yetiştirmeye çalışılıyo deniliyo ama
Harç olmasada başka bi şekilde alırlar parayı :31:

Back