• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Harç borcu

eevren

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
178
102
18
35
Merhaba. Normal sorunlarımla uğraşırken bi de harç borcum çıktı. 2018 mezunu olmam gerekiyordu alttan bir dersim kaldı. Harç borcum gözüküyor. Kayıt yenilemek için harç borcunu ödemek zorunda mıyım? Bilgisi olan var mı? Bi de bu çıktı başıma:( öğrenci işlerine ulaşamıyorum danışman hocama mail attım geri dönmedi

Merhaba. Normal sorunlarımla uğraşırken bi de harç borcum çıktı. 2018 mezunu olmam gerekiyordu alttan bir dersim kaldı. Harç borcum gözüküyor. Kayıt yenilemek için harç borcunu ödemek zorunda mıyım? Bilgisi olan var mı? Bi de bu çıktı başıma:KK43: öğrenci işlerine ulaşamıyorum danışman hocama mail attım geri dönmedi
Evet ödemek zorundasınız diye biliyorum.

harç kredisi mi almıştınız? kredi normal okul süresini karşılar uzattığınız zamanı siz ödersiniz, dönem uzattıkça normal bedelden fazla olur ödemeler. uzattığınız her bir dönem belirli oranda artar ödemeler.

harç kredisi mi almıştınız? kredi normal okul süresini karşılar uzattığınız zamanı siz ödersiniz, dönem uzattıkça normal bedelden fazla olur ödemeler. uzattığınız her bir dönem belirli oranda artar ödemeler.
Hayır hiç kredi almadım canım yaa. Her ay dönemde gidip atmden yatırıyorduk babamla

Hayır hiç kredi almadım canım yaa. Her ay dönemde gidip atmden yatırıyorduk babamla

okul uzadığı halde eski tutarı ödediyseniz onun farkı sorun çıkarmış olabilir. okuldan uzaktasınız galiba, okulun olduğu şehirde yaşayan arkadaşınız varsa sizin için öğrenci işlerine sorabilir belki. öğrenci işlerine telefonla ulaşmak bizim zamanımızda imkansızdı, şimdi böyle bir şansınız var mı bilmem.

Begenilmemis yorumum lakin ne yazdigimi cok iyi biliyorum
Ogretmen bir kuzenim var tam 24 yil okudu emek oara harcadi
Atanmasi zor bir bolumden mezun 2 yil kpss ye hazirlandi basaramadi 4 yildir ucretli ogretmenlik yapiyor
2.500 aliyordu saniyorum
Diger bir kuzenim 15 yasinda textile ortaci olarak girdi
Isi temelinden ogrendi 36 yasinda evi var evi var arabasi is yeri birikimi vardi
Bu kriz donemi is yerini kaoatti 6.5 bin liraya usta basilik yapiyor
Bizim gibi toplumlarda isler mi boyle
Biz nerede yanlis yapiyoruz bilmiyorum lakin universitleilerin hali hicte ic acici degil

Begenilmemis yorumum lakin ne yazdigimi cok iyi biliyorum
Ogretmen bir kuzenim var tam 24 yil okudu emek oara harcadi
Atanmasi zor bir bolumden mezun 2 yil kpss ye hazirlandi basaramadi 4 yildir ucretli ogretmenlik yapiyor
2.500 aliyordu saniyorum
Diger bir kuzenim 15 yasinda textile ortaci olarak girdi
Isi temelinden ogrendi 36 yasinda evi var evi var arabasi is yeri birikimi vardi
Bu kriz donemi is yerini kaoatti 6.5 bin liraya usta basilik yapiyor
Bizim gibi toplumlarda isler mi boyle
Biz nerede yanlis yapiyoruz bilmiyorum lakin universitleilerin hali hicte ic acici degil
Evet... aslında okusan da iş yok okumasan da... okusan bi dert okumasan bi dert. 😨 napcağımı şaşırdım

Evet... aslında okusan da iş yok okumasan da... okusan bi dert okumasan bi dert. 😨 napcağımı şaşırdım
Okumayin demiyorum okuyun tabiki ama universite okumak cogu durumda zarardir kar degil
Alternatif uretilmedigi surece kimse bildigi yoldan ayrilmayacaktir
Dusunun ulkede muhendis is bulamiyorken teknisyen acigi var
Egitim fakultelerini bitirenler issiz
Mimarlar issiz avukatlar getir gotur isleri yapiyor
Kizim bu sene tercih verdi
Arastirdik umutsuz vakka
Bu cocuk uni bitirdiginde ortalama 20 bin borcla issiz
Ki en az 50 bin lirada kendi cebinden yer
Samimi olarak muhedislik fakultesini kazanan kizima hafta sonlari git bir guzelik merkezinde calis dedim
Nitekim daha cok gelecek vadedebilir

Son düzenleme:
Merhaba. Normal sorunlarımla uğraşırken bi de harç borcum çıktı. 2018 mezunu olmam gerekiyordu alttan bir dersim kaldı. Harç borcum gözüküyor. Kayıt yenilemek için harç borcunu ödemek zorunda mıyım? Bilgisi olan var mı? Bi de bu çıktı başıma:KK43: öğrenci işlerine ulaşamıyorum danışman hocama mail attım geri dönmedi
normal zamanda bitiremezsen harç borcu çıkar, bizde dönemlik harcı ödemezsen ders seçemiyordun.okulun sitesinde hangi hesaba hangi bankaya hangi tarihler arasında yatacağı yazar.öğrenci sisteminde de borcunun miktarı gözükür.o parayı o tarihlerde yatır sonra okul sistemi güncellenince sistemden borcun silinir.

Back
X