harbiden bir derdim var yaaa derman olunuz lütfen :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya küfür bile iğrençken
Hani insanın sabrı taşıyor söylüyor o bile saygı bozma durumu
Kaldı ki şiddet..
Küçük çaplı yazmışsın bide
Naptı burnuna pıt mı yaptı parmağıyla? Lütfen sevimleştirmeyin küçümsemeyin şu şiddeti
Yıl 2020.. 2021e ne kaldı şurda..

Ben anlamadım siz bizden ne istiyorsunuz? Çünkü ayrılsam mı yada devam mı etsem diye sormuyorsun. Aslında öyle sormalısın! Birinden Boşanıp tekrar hataya yapışman da saçma olmuş .

sormadım çünkü bu olayda tek çözüm bitirmek oldu ayrıyız zaten bende bu durum karşısında size yazdım

ağzımı burnumu kırmadı demek istediğim açıklayıcı yazmamışım sanırım küçük çaplı şiddet dediğim sözlü ve itmek ki bu da şiddet olduğu için

Sadece şu nu diyorum huylu huyundan vazgeçmez .Hele evlenip boşandığınızı yüzünüze vurmuş ya orada kendini belli etmiş .Birde siz kendinizi eksik görmüşsünüz sanırım boşandığınızdan dolayı onlara fedakarlık yaparak resmen kendinizi onlara adayarak birşeyler ispatlamaya falan çalışmışsınız .Lütfen kendinizi 2.kez yakmayın eş adayı alışmış kızar bağırırım sonra özürdilerim oh ne güzel dünya yaşınız daha genç bence acele etmeyin biraz daha zaman verin ama huy işte başta dedim ya.

Evlendikten sonra iyice işin içinden çıkamazsın boşver hayat uzun belki karşına başkası çıkar veya yalnız da mutlu olabilirsin kendini yorma kimse için bu kadar kurtulmaya bak bence

ağzımı burnumu kırmadı demek istediğim açıklayıcı yazmamışım sanırım küçük çaplı şiddet dediğim sözlü ve itmek ki bu da şiddet olduğu için
Bugün iter
Yarın daha şiddetli iter düşer kafanı yararsın
İlerde tokat atar
Şunun gibi düşün; bugün salak dedin tepki vermedi hala senle
Yarın sinirlendiğinde gerizekalı dersin çünkü salağa tepki vermemişti
Sonraki gün ş.siz dersin ne de olsa küfürü kaldırıyor diye
Şiddet de öyle
İttim birşey demedi
Tokat atsam da ayrılmaz
Dövsem de gitmez nasılsa diye diye artıyor
Gözlemlemiyor musun? Çoğunlukla yuvam ilişkim bitmesin diyen kadınlarımız en büyük şiddeti görüyor dahası hayatından oluyorlar
Bunlar ufak sinyaller
Görmek isteyene

aynı düşüncedeyim ama sürekli beni bi şekilde sindiriyo sensiz olmaz yapamam ve ölme gibi en son 9 ay ayrı kaldım anlatmaya dermanım yok artık o sırada ne olduğuna dair
Sensiz yapamam ölürüm diyenler yapiyo ölmüyor asıl blöf bunlar

Zaten bir kez boşanmışsın evet bu işler kısmet ama gerçekten doğru bir insan dediğiniz biri olsun hayatınızda
anlattığın kadarıyla damat adayı zaten sıkıntılı bir insan hayat arkadaşı karısı olmaya ramak kala sizi eski eşinizden vuruyorsa kİ anlattımınızda büyük bir mesele yokken hiç ama hiç kendinize yazık rtmeyin
Birde damat adayına ilaveten görünce ve kv var bence yüzük atmakla iyi yapmışsınız kesinlikle dönmeyin

aynı düşüncedeyim ama sürekli beni bi şekilde sindiriyo sensiz olmaz yapamam ve ölme gibi en son 9 ay ayrı kaldım anlatmaya dermanım yok artık o sırada ne olduğuna dair
Sadece tehtit emin ol kimse kimse için ölmez. Eski sevgilim annesini yolladı babası bile geldi yanıma oğlum odaya kendini kapattı kendine birşey yapacak gel diye Bi kere gitsem zaten affedecektim dayanamayıp ama ne oldu biliyor musun en yakın arkadaşımla nişanlı kendisi bensizlikten değil mutluluktan ölecek bunların hepsi seni elinde tutmak için psikolojik siddet

Ama canım bütün ayrılıklarda karşı taraf sensiz olamam der ki . Bunu göze al şu yazdığın ilk paragrafta
Her şeyde yoluna girdi tabi. Mutlu,huzurlu,sosyal,işe giden gelen biri oldum.
burdan sonrası hata yapıyosun. Kendine değer ver. Hayatında illa birisi olsun diye olmasın. Sana değer versin. Başka adam mı kalmadı. Kendinide üzme annenide. Oda sensiz yaşayamam diyor çünkü senşn gibi alttan alan fedakarlık yapan küfür ettiği halde gitmeyen zor bulacak da ondan. Sen kendine değer verirsen kimse sana şiddet küfür vs. Yapamaz. İzin verme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…