doktorumda zaten emzirdiğin için 5-6 ay hap kullanamazsın dedi ek gıdaya başlayınca artık ve oda sakın inanma hap şişmanlatır tüylenme yapar filan bunlar olmaz dedi o yüzden kullanırsam yasmin kullanıcam
ama duyumlarıma göre mesela 1 gün kullanmayı unutursan birdahaki atet gününe kadar kendi yöntemlerinle korunmak gerekiyomuş hangi hapı kullanırsan kullan bu böyleymiş 1 gün unutsan dahi hamile kalma riskin artıyomuş doğrumudur yani diyelimki adet olmam 10 gün varve ben ilaç içmeyi unuttum ama tekrar içmeye başladım ve adetime 5 gün kala birlikte oldum yani hap gerçekten unutuldugunda aradan zaman geçsede etkisini yitiriyomu
o zaman kızlar ek gıdalara başladıgımda hapa başlayabilirim dimi
cnm ek gıdayada başlasan sonuçta yine anne sütü vereceksin.o yüzden henüz hap kullanma derim ben..
1 gün kullanmayı unutursan birdahaki atet gününe kadar kendi yöntemlerinle korunmak gerekiyomuş hangi hapı kullanırsan kullan bu böyleymiş
1,5 aylık evliyim....sağlık ocağı ÜCRETSİZ D.K. hapı verdi 20 gün önce
Daha kullanmaya başlamadım..etkileri hakkında fikrim yok
REGİNON (Koçak farma-21)
Doktorun kullanım tavsiyeleri
* Reglin ilk günü başlanacak
* Hergün aynı saatte alınması gerekiyor :CüvCüv:
****Örnegin her gün 11de alıyorsunuz...
Pazar günü içmediniz..pazartesi aklınıza geldi...hatırladığınız an içiyorsuzun....
Saat 11 olunca yine içiyorsunuz 1günde 2 hap içmiş olucaksınız Pazar unuttuğunuz için..
:ecrin_bebek:
21 ilaç 21 günde bitecek yani..sünmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?