hapı bıraktım,hemen hamile kalabilir miyim??

guloss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
3
0
slm arkadaşlar ben siteye yeni kayıt oldum bana yardımcı olursanız sevinirim.15 aylık evliyim.geçtiğimiz temmuz ayına kadar doğum kontrol hapıyla korunuyordum.ve doktora gitmeden arkadaş tavsiyesiyle microgynon 21kullandım.temmuz ayının 16sında hapı bıraktım ve o günden beri korunmuyorum.acaba hamile kalırmıyım 4ay oldu birşey yok.hap korur diyorlar ama ben tedirginim......

canım öncelikle hoşgeldin =) hapı bıraktığın an korunma da kalkar ortadan. ben öyle biliyorum. hap kullanımını bıraktıktan sonra kimisi hemen hamile kalır kimisi aylar sonra.. o yüzden sabırlı ol =) inş. yakın zamanda bebişine kavuşursun

test yap canim uzmanla gorus

hosgeldin cnm aradigin yanitlari gebelik bölümünde bence bulabilirsinnyerimseniben

hoşgeldin canım çok doğru yerdesin cevaplarını seydam arkadaşımızın dediği gibi gebelik bölümünde bulabilrsin güzel paylaşımlar

Canım öncelikle hoşgeldin. Hapı bıraktıktan sonra genelde 3 ay dinlenme sürecinin doğru olduğunu söylüyor doktorlar. Ayrıca şu doktora gitmeden arkadaş tavsiyesiyle alınan haplara anlam veremiyorum. Yarım saatlik bir muayeneyi neden sıkıştırmıyoruz evlenmeden önce araya?? Ben yasmin kullandım tabii ki doktor tavsiyesi ve 6 ayda bir doktor kontrolüyle. 3,5 yıl kadar kullandım ben de ve bıraktıktan 3 ay sonra da hamile kaldım çok şükür. Sonuçta senden aldığı bilgiler doğrultusunda ilaç için uygun kişi olup olmadığını belirliyor doktor. Umarım kısa ve hayırlı bir zamanda kucağına alırsın yavrunu.

canım hoşgeldin aramıza, bende uzun bi müddet dogumkontrol hapı kullandım yaklaşık 3 aydır da korunmuyorum yani bıraktım, düzenli doktor kontrolüne gidiyorum
, Doktorumun söyledigi şuydu 3 ay ilaç koruyabilir seni, 6 aya kadarda gebelik oluşmazsa testler yapılır bakılır. Tedirgin olucak bi durum yoktur insallah içini ferah tut olucak seninde bebişin :Saruboceq: inşallah. Sevgiler =))

ben 3 yıl aralıksız hap kullandım. bıraktıktan sonra 5. ayda hamile kaldım.. meraklanma insan olmadıkça endişe ediyor ama.. hemen zaten hormonlar düzene girmiyor.. allah en kısa zamanda sanada nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…