- 18 Aralık 2011
- 798
- 1
-
- Konu Sahibi tarcinakide
arkadaşlar bu bende stres yaptı. hergün hap yutmak bana zulüm geliyor.hap küçük olsada sevmiyorum malesef. sizce troid hapını yutmak yerine çiğnesem nasıl olur? benim gibi olup çare bulan var mı? ne önerirsiniz?
benim kan düzeyim normalmiş canım şuan sonuçlar aklımda değil. ama antikor yüksek yani haşimato. biliyorum dediğin gibi büyük birşey değilde takıyorumm malesef.çünkü cidden sevemedim yutmayı.ezip içsem nasıl olur sence
haşimatoysan zaten hayatın boyunca hap kullanmayacaksın ki? dönemsel kullanacaksın. 3 ayda bir kontrol edilecek. bende de var. 4 ay kullandım, son 2 senedir kullanmama gerek olmadı hiç. kontrollerimi yaptırıyorum sadece. sonuçlarım gayet normal seyrinde.
Bence sende ezip kendini riske atacağına (ağrı kesicilerin böyle tüketildiğinde beyin kanamasına neden olduğunu okumuştum.) içiver. Sevmiyorsun tamam ama hastalık bu sonuçta.
bazı dr.lar hap kullanacaksın bazıları da kullanma diyor. ama hamilelikte mutlaka içmeliymişim. eminmisin canım? yani antikor seviyesi normale dönünce mi ilaç bırakılıyor. bir de boğulur gibi oluyorum o yüzden yutmak istemiyorum.psikolojik galkiba
bazı dr.lar hap kullanacaksın bazıları da kullanma diyor. ama hamilelikte mutlaka içmeliymişim. eminmisin canım? yani antikor seviyesi normale dönünce mi ilaç bırakılıyor. bir de boğulur gibi oluyorum o yüzden yutmak istemiyorum.psikolojik galkiba