hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Herkezde degisiyo canim istediginizi sorun bana kalsa benimde hic belirtim yoktu goguslerim karnim adet oluncada agriyodu ben ovulasyon testi yaptim 2 gün cift cizgi koyuydu o 2 gün iliski oldu 3 gün olmadi canim hic öyle ayaklarimida kaldirmadim döndüm uyudum hemen :)

Teşekkür ederim canım cevabın için olmasa da umitlenmek güzel yine senin de bebis hızlı buyudugu ve ilk gebelik olduğu icin rahim kasların kasiliyor bol bol dinlenirsen kendini sıcak tutarsan umarim ki daha kolay atlatirsin ilk 3 aydan sonra bebis dışarı doğru buyumeye başlıyormus belki o zamanların daha rahat geçer öpüyorum kendine dikkat et canım

Herkese selam kizlar bugun de kardiyologa gittim pazartesi gunu 30 kmlik bisiklet turundan beri gecmeyen carpintim vardi ilac falan yazdi
Bugun de cikicam evde kalmak yaramiyo insallah bisikletin uzernde kaplten gitmem :) neyse artik girmezsem anlayn siz :)

Bende disari dogru buyusun diye bekliyyorumm :) hayirlisi insallah canim sende kendine dikkat et ne olur ne olmaz bende öptümm :)

Kiz allah korusunnn biraz bekleseydin iyi olana kadar !! Birden cok yüklenme kendine

Canım gecmis olsun tekrardan Ramazan da tetikliyor olabilir iftarda bir anda yüklenip kalbimizi yorabiliyoruz agir tempoyla başlayın olmadı

Canım gecmis olsun tekrardan Ramazan da tetikliyor olabilir iftarda bir anda yüklenip kalbimizi yorabiliyoruz agir tempoyla başlayın olmadı
Tesekkur ederm tatlm yok adetim daha bugun bitiyo ramazanin basladigi gun adet olmustum yarin ilk kez tutucam nasipse uzun suredir spor yapmamama bagliyorum , birde panik ataak da etkiliyo olablr beni evde cok vakit gecirmeye basladgmda panik atagim basliyo

geçmiş olsun canım. uzun süre spor yapmamakta etkiler. fazla yüklenme kendine 2 günde bir fln çık mesela

Günaydın bu gün yorgunum canım işten erken çıkıp eve gidip dinleneceğim sen nasılsın?

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat ramazan işler güçler :) Bizim minnoşla randevumuz vardı bugün görüştük hasret giderdik :) geçen sefer kız demişti ama bu sefer pipi gördük sanki :) 10 gün içinde kontrolümüz var belki daha net gösterir.

Cok sükür canim ayy güldürdün beni ya masallah :)) sizi heycanlandiriyo bnce :) sende hep kiz diye dusunuyodum :) yeterki saglikli olsun da insallah :) zaman ne cabuk geciyo ya

Iyiyim canim ramazan biraz yorgunluk yaptı ben de ama idare ediyorum ben sana demistim icime erkek doguyor diye bir de erkek cinsiyeti daha gec belli edermis karnin disa dogru mu sivri mi? Yayvan duruyorsa kiz dik duruyorsa erkek derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…